Isten hozott a való világban!

2014. június 19. 11:39

Tóta W. Árpád
hvg.hu
Na ugye, az is érdekes műsor, hogy mit művel VV Viktor? Előbb is leeshetett volna.

„Mégsem csináltak semmit, amíg lett volna értelme. Egészen addig, amíg az ő kiváltságos töküket satuba nem fogták, elhitték, hogy ez nem történhet meg. Meg is magyarázták a hallgatást: az embereket nem érdekli a politika, hanem az érdekli őket, hogy VV Vivi lefekszik-e VV Vilivel. És úgy tettek, mintha ez nem volna politika egy olyan kormány alatt, amely kifejezetten ellenzi azt, ami az embereket állítólag érdekli. Valójában persze sima üzleti érdekei vannak: megpróbálja megsemmisíteni a haverok versenytársait, és ehhez bunkósbotként használja az erkölcsöt. (...)

Ideje, hogy egymásra találjanak azok, akik érdekeltek a szabadságban, és észrevegyék, hogy a saját szabadságaik különbözőek ugyan, de az ellenségük közös. És lám, milyen gyönge valójában: idegrohamot kap a legbanálisabb bűneinek felhánytorgatásától. Van takargatnivalója, és egészen eddig el tudta takarni a szennyest. Annak kiteregetésén kell dolgoznia mindenkinek, akinek van törlesztenivalója. Műsoridővel, szponzorációval, nyomozással és kreatív ötletekkel: kinek mije van, az összfegyvernemi hadviselés szabályai szerint.

És még valami: ennek a háborúnak nem lehet az a célja, hogy visszavonják a reklámadót. Attól csak visszaáll a korábbi állapot: az állandó fenyegetettség. Annak elhárításához még sok híradót kell csinálni. De nyugi, izgalmas műsor lesz az is, hogy mit lopott ma VV Viktor, és vajon milyen esélyekkel indul a következő kiszavazáson. Érdekelni fogja az embereket, és valljátok be: csinálni is jobban esik, mint kultúrszennyet gyártani. Az ugyanis igaz, hogy a kereskedelmi tévék jelentős kárt okoztak – azzal, hogy eddig hallgattak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

:-D

Miazhogynagyonis!

Már, már ökofilózófiai szintet feszeget VV Árpád írása.

Az autizmus ritkán fordul elő magában; legtöbbször együtt jár más rendellenességekkel, például értelmi fogyatékossággal, amelynek következménye a Való Világ másként való látása, interpretálása.
Újabban ebből doktori értekezést is lehet írni a HVG-n.

"Hol vannak Tóta ...?"

Kettő az egyben biztos, hogy jelen van. ;-)

Most megint mi a bajod smogger?

"Az autizmus s o h a nem jelenik meg zsenialitással egybekötve," kivéve a smogger típusú egyedeket. :-)

Nem dolgoznak furmányos oknyomozó riporterek az RTL-nél? Miazhogynagyonis. Ők még azt is kinyomozzák ami meg sem történt, sőt a jövőben sem fog megtörténni.

Jut eszembe.
Szily lapja a Cink egy őszinte lap. Már a nevében jelzi, hogy cinkelt lapokkal operál. ;-)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés