Hogy dolgozza fel a Putyint ottózó Orbán sztoriját az M1 és az RTL híradója?

2014. június 23. 18:41

Szily László
Cink
Mikor volt olyan utoljára a legújabbkori médiatörténetben, hogy az ember nemhogy egy, de két híradót is várjon egyszerre, hiába van foci-vébé?

„Hacsak úgy nem, hogy letagadják, hogy a lengyel kormány jobboldali, és a balosok rettenetességét illusztrálandó kisípolt idézettel támadnak. Végül is a magyar királyi tévé híradójának nézőközönsége szerintem meg van győződve róla, hogy Angela Merkel egy harcos újbalos párt vezetője, a FAZ pedig egy neotrockista revolverlap. Az is egy lehetőség, hogy a Hernádi Zsoltra vonatkozó részekről szól majd a blokk, amiben mellesleg megemlítik, hogy személyeskedő megjegyzéseket tett a magyar miniszterelnökre is.

De én 80 százalékig biztos vagyok abban, hogy a téma egyáltalán nem kerül szóba. Ellentétben persze az RTl-lel, akiktől 3 perces Orbán-Hernádi-blokkot várok, Szarvas fenti animfigjénak bejátszásával, a lényeget sokat sejetetően kipixelezve belőle.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tasnádi talán gondoskodik róla, hogy ilyen-olyan telefonbeszélgetések ne szivárogjanak ki. Egyébként eddig csak egy KNDP-s képviselőnk volt (volt!), aki elfeledkezve mikrofonjáról, elszólta magát.

nyilván egy lengyel politikus lehallgatásos borgőzös magánbeszélgetése miatt azzzonnal monnyon le mindenki, de legjobban pedig az OV!

csak megkérdezném, kinek meg miért kellett volna lemondania amikor kiderült h a CIA lehallgatja Merkelmamát?

ez politika, és néha fáj

ez a liberális "sajtószabadság"

LOL

Élvezkedsz, mocskos szájú?
Szégyelld magad!

"Hol volt ez a balfasz Szily nyolc éven át?"

Hol lett volna! Szopóágon.

Nem ettől bukik, ha bukik. Amennyiben olvasod a lengyelországi lapokat, tapasztalhatod, ott is hasonló belső harc folyik a pártok között, mint Magyarországon. Ki tudja, talán már életeket is áldoztak az elmúlt időszakban. Lehet parasztozni, de sokkal több van mögötte, ami már meghaladja az "Orlenes paraszt" attitűdöt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés