Mintha elkezdeném oltogatni az Origót az Indexen

2014. június 29. 15:20

Bohus Péter
Index
Ha jól értjük, a Pécs Ma újság úgy látja, ha már a piacon nem tudja leverni a Dunántúli Naplót, akkor a saját lapjában kezdi el gyalázni a konkurenciát. Mindezt közpénzen.

„Ha jól értjük, a közvetetten önkormányzati pénzből működtetett Pécs Ma újság úgy látja, ha már a piacon nem tudja leverni az Axel Springer működtette Dunántúli Naplót, akkor óvodás módon a saját lapjában kezdi el gyalázni a konkurenciát. Mondom, mindezt közpénzen.

Persze ugyanez nagyban már lejátszódott a szemünk előtt, amikor a közel százmilliárddal kitömött közmédia arra használta a híradóit, hogy frusztrált üzeneteit megfogalmazza. Ezekben a riportokban simán leköcsögözik, akit ellenségnek gondolnak, aztán diadalmasan mutogatják, hogy ők aztán megtehetik, hiszen mindent túlélnek, az ellenség pedig jól elbukik, mintha luxusútra befizetve hatalmas teljesítménynek számítana az óceán átszelése egy óceánjárón. Nagy szám!

Az meg egyre kevésbé érdekel már bárkit, hogy ha az elferdített valóság válik normává, az hova vezet, és mennyire fogjuk magunkat a jövőben reálisan látni, mennyire butul hozzá ezekhez a cselédekhez a társadalom.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem értem Bohus Pétert. A "Ki olvassa még a Dunántúli Naplót?" címmel - http://www.pecsma.hu/pecs-aktu.. - jelentetett meg pécsma egy írást. Ebben számok vannak. Ezeket a számokat meg lehet cáfolni. Amennyiben a számok igazak, akkor viszont az nem igaz, amit Bohus Péter állít.

Persze konkrétan meg sem írta, mit is jelent, hogy elkezdi gyalázni a Pécs Ma a konkurrens lapot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában