Ördög Nóra tényleg belefingott a nulláslisztbe?

2014. július 9. 14:18
Mert ha valaki azt hiszi, hogy a TV2 tök véletlenül pont akkor vitte el magához a műsorvezetőt, amikor a kormány vasmarkában vergődő az RTL Klub töke körül egyre szorosabbra zárnak az ujjak, az nagyon naiv.

Mert ha valaki azt hiszi, hogy a TV2 tök véletlenül pont akkor vitte el magához a műsorvezetőt, amikor a kormány vasmarkában vergődő az RTL Klub töke körül egyre szorosabbra zárnak az ujjak, az nagyon naiv. A kérdés csak az, hogy Ördög Nórának vajon megérti-e, hogy valahol pont olyan eszköze az RTL rugdosásának, mint amilyen a reklámtörvény, és az, hogy ezt hogy számolta el magában. Persze mindenki a piacról él, és ha Ördög Nóra úgy ítélte meg, hogy kedvezőbb feltételekkel, a karrierje vagy magánélete szempontjából előnyösebb helyzetből folytathatja a TV2-nél, akkor lelke rajta, de az elég visszatetsző, hogy két napja még a RTL Híradója egy külön blokkot szentelt annak, hogy most fog szülni, és hogyan készül az anyaszerepre, ő meg közben titokban tárgyal a konkurenciával.

Nézhetjük az egészet úgy is azonban, hogy az X-Faktort megkapta Istenes Bence, az ősszel induló Celeb vagyok… műsorvezetője megint csak nem Ördög lesz, a Való világot sem vele képzeli el a csatorna, a vetélkedőket Balázs viszi, akkor meg minek maradjon? Az tavasszal esetleg induló Csillag születikre? Egy újabb Szombat esti lázra? Ebből a szempontból érthető a döntés, hiszen a TV2-nél legalább tuti kap egy műsort ősszel, és ugyan szakmai kihívásnak, új kalandnak maximum azért tekinthető, mert más formátum lesz, és nem a megszokott arcok néznek majd rá vissza a kamera mögül. Azt, hogy sms-tarhálás helyett egy ingyenes applikáció letöltésére kell sarkallnia a népet, tulajdonképpen becsukott szemmel is meg tudja csinálni, ezzel mindenki tisztában van.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés