Orbán a burokban

2014. július 9. 13:37

Zöldi László
Médianapló
Vajon mivel magyarázható, hogy a területileg illetékes újság nem tudósíthatott a miniszterelnök látogatásáról?

Május 22-én, csütörtökön ez jelent meg a Fejér Megyei Hírlapban: »A miniszterelnök móri látogatásáról lapunk hivatalos értesítést nem kapott, és tudósítónkat a polgármesteri hivatalba se engedték be.« Újabb két nap telt el, mire szombaton a napilap újságoldalnyi cikket közölt a kormányfő szerdai látogatásáról. A felső részt szokatlanul nagy méretű fénykép foglalta el: Orbán Viktor panyókára vetett zakóval a vállán álldogál az ünneplőbe öltözött helybéliek között. A hajtás alatt pedig beszámoló a történtekről. A tudósítás végén, aláírás helyett két zárójel közti x jelzi, hogy fizetett hirdetésről van szó. Vajon mivel magyarázható, hogy a területileg illetékes újság nem tudósíthatott a miniszterelnök látogatásáról?

Holott a megyei napilap kötelességszerűen és ingyen számolt volna be a fejleményekről. Ráadásul a városházi összejövetelről kitiltott munkatársa aligha tett volna föl kínos kérdést Orbán Viktornak, elvégre azonos a kormányfő hajdani osztálytársával a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnáziumból. Már ő sem elég megbízható, hogy a miniszterelnök színe elé engedjék? Nem sokkal korábban az országgyűlési választáson szavazó Orbán Viktorról és feleségéről nem készíthetett fényképet a Magyar Távirati Iroda protokoll-feladatra kijelölt fotóriportere, helyette az udvari fényképész felvételét közölték az újságok.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Semmi szükség arra, hogy vicsorgó Orbánokkal jelenjenek meg ellenzéki lapok. Arra sem, hogy Orbánt orrfújás közben mutassák, netán, amint éppen a gatyáját igazítja el.
Amióta pedig Szanyi jóvoltából Orbán felesége "elléséről" is kaptunk némi ízelítőt, komoly aggályokkal vagyunk eltelve.
A balliberális oldal oly mértékben került szembe a valósággal és annyira sérült, hogy nincs remény a tisztességre.
Nem hinném, hogy az ellenzék képes sajtója ki lenne tiltva, de nem árt kerülni.
És ehhez az óvatossághoz joga van a miniszterelnöknek!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés