„A miniszoknya nem beleegyezés!”

2014. szeptember 8. 7:34
A nemi erőszak ellen tüntettek a Class FM épülete előtt. A rádió programigazgatója elmondta: egy hónapon keresztül foglalkoznak a témával a műsoraikban.

Nem volt tömeg azon a nőszervezetek által szervezett demonstráción, amelyet amiatt szerveztek, hogy a Morning Show-ban egy megerőszakolt lányon viccelődtek a műsorvezetők. A rádió ugyanis elnézést kért és megígérte, hogy műsoraiban egy hónapon keresztül foglalkozik a témával.

Réz Anna az Üvegplafontól azt mondta: nehéz helyzetben vannak a Class FM munkatársai, mert most egy hónapig olyan témáról kell beszélniük, amiről senki nem szeretne.

A rendezvényen Antoni Rita, a Nőkért Egyesület munkatársa úgy fogalmazott: egy prostituáltat megerőszakolni ugyanúgy bűn, mint egy apácát.

Beszédet mondott még Papp Réka Kinga, valamint Tiszttartó Titusz, a Class FM programigazgatója, aki ismét elnézést kért. A résztvevők közt megjelent az LMP-s Szél Bernadett is. 

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Class FM ugyanolyan primitív csatorna, mint a kereskedelmiek többsége. Csak megfelelnek a primitív tömegek igényeinek, az oktatás huszonöt éves színvonalának.

Ha egy bunkó hallgatónak a másik bunkóra - Sebestyén és társai - van igénye, tessék csinálni. Persze biztosan jobb lenne, ha ezt zárt körben tennék, nem szennyeznék vele az étert.

A hal a fejétől bűzlik, ki kell rúgni a vezérkart, azokat, akik ezeket a selejt embereket felvették.

Válaszok:
rezvez | 2014. szeptember 8. 11:04

Én szoktam hallgatni, szórakoztató műsor szerencsére nem kötelező. Talán bukó sem vagyok, de hát te, Türelem, magadról is ezt tartod.

Válaszok:
rezvez | 2014. szeptember 8. 12:07

Jav: bukó= bunkó :)

Tisztelt Baloldal!
Ismerjétek el, az erkölcstan tanítás bevezetése időszerű és indokolt volt!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés