Élő adásban jelentette be, hogy fél éve van hátra

2014. szeptember 16. 10:31
Dave Benton híradós kilenc éve az illionis-i WCIA-TV munkatársa. Csütörtökön élő adásban jelentette be, hogy halálos beteg, és legfeljebb hat hónapja van.

Benton a hírek szerint évek óta küzd az agydaganattal. Néhány hónappal ezelőttig úgy tűnt, az első kezelés sikeresnek bizonyul, és a híradós meggyógyulhat. Csakhogy a daganat nem sokkal ezután visszatért, és elhelyezkedése, mérete miatt az orvosok nem tudják megműteni. A kétgyermekes édesapa elmondta, a sugárterápiát ugyanezekből az okokból nem alkalmazhatják az orvosok, ezért most belement, hogy a szakemberek egy kísérleti antitestterápiával próbálkozzanak.

 
„A kezelés lényege, hogy lelassítja a tumor növekedését, aminek köszönhetően nyerhetek egy-két extra napot, hetet” - árulta el a tévés, aki azt mondta, azért ment bele a kísérleti terápiába, hogy időt nyerjen. – Szeretném, ha még lehetne az életemben egy olyan pillanat, amikor megállok, és visszanézve azt látom, helyesen cselekedtem, hogy segítettem a nézőimnek, hogy szolgáltam őket, ahogy az erőmből telt” - mondta, majd hozzátette, reméli, lesz még ideje erre.
 
Benton hozzátette: részéről belenyugodott a helyzetbe, és mint újjászületett, hithű keresztény, reméli, hogy Isten majd gondoskodik szeretteiről.

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valóban, nagy kérdés, hogy ez miért hír Magyarországon????????

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés