Putyin: Nem fogjuk korlátozni az internetet

2014. október 2. 11:00
Az orosz elnök szerint az internet korlátozása ellentmondana a demokráciának, emellett az információ áramlás fontos az emberek számára.

Putyin szerint nem fogják korlátozni az internetet Oroszországban, az ugyanis ellentmondana a demokrácia alapelveinek. Az orosz elnöke a Biztonsági Tanács szerdai ülésén ugyanakkor kiemelte: az ukrajnai válság kezdete óta a korábbinál jóval több kibertámadást kezdeményeznek külföldről az orosz kormányzati szervek honlapjai ellen.

Nem áll szándékunkban, hogy korlátozzunk az internethozzáférést vagy ellenőrizzük, esetleg államosítsuk a rendszert. Az orosz emberek, a civil szervezetek és az üzleti szféra számára is fontos az információ áramlása” – hangoztatta az orosz elnök.

Korábban viszont több orosz ellenzéki honlapot és blogot betiltottak arra hivatkozva, hogy azok jogsértő tevékenységet végeznek.

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A cigányt még alá is írom, de téged mikor rabolt ki késsel zsidó legutóbb?"

Nos, valóban, a cigány késsel, törvénytelenül rabol. De vannak akik állítják, ha ezt törvényekkel, bábkormányokon és a pénzrendszeren keresztül teszik és nem késsel, hogy az is rablás. Csak a módja szofisztikusabb.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés