A címlap szelleme

2014. október 11. 07:14

„Szellemes” címlappal jelent meg a tegnapi Népszava – ahány olvasója maradt az újságnak, gondolom, könnyesre kacagta magát. Orbán Viktor öthasábos fotója látható az oldal élén, a háttérben felirat: „Új Roma”. Óriási!

2014. október 11. 07:14
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„»Szellemes« címlappal jelent meg a tegnapi Népszava – ahány olvasója maradt az újságnak, gondolom, könnyesre kacagta magát. Orbán Viktor öthasábos fotója látható az oldal élén, a háttérben felirat: »Új Roma«. Óriási! Liberális ember nem megy a szomszédba egy kis szellemért. Miért menne? A szellem nála van, ő a magas röpt, az ellenállhatatlan humor. Lám, az újságcsinálás fortélyait is mennyire érti…

(...)

Azért kíváncsi lennék, mit szóltak volna Népszaváék és vérbő rajongóik, ha a túloldalon történik valami hasonló. Ha teszem azt a Zsidó Nyári Fesztiválon megfordult valamelyik ellenzéki politikusról olyan fotót hozott volna le a Magyar Nemzet, amelyen az illető mögött csupán a felirat első szava – Zsidó – lett volna olvasható. Folytatni sem merem, ki is rakom gyorsan a pontot. Pont.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2014. október 30. 09:39
Proli tempó!
egysegelem
2014. október 16. 11:30
"Talán még jutalmat is kapott a redaktor, amiért kiötlötte: úgy vágja meg a hátteret, hogy a teljes feliratból – Új Roma Politika – csak az első két szó maradjon a képen" Ja, igy mar ertem, a roma politikarol van szo a cikkben. Mar azt hittem...
*ufó*
2014. október 14. 14:50
Azért ez elég hárd, hogy a Magyar Nemzetben simán lecigózzák a Vikit, hiszen itt beismerés történik. :) Mi jöhet még ? Letolvajozzák majd a redvás komcsi fideszeseket jogosan ?
kuwiq
2014. október 14. 14:49
na, ki a rasszista? ezek pont úgy antirasszisták, mint amennyire demokraták undorító egy banda
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik