Tibor, ne hazudj!

2014. november 05. 19:54

Kedves Szanyi Tibor: éld úgy az életedet – mások pénzén, amúgy – ahogy akarod. Egyetlen kérésem van: ne hazudj a Népszaváról.

2014. november 05. 19:54
Németh Péter
Németh Péter

„Az viszont már nem jóindulat kérdése, hogy ha egy európai parlamenti képviselő hazudik. Aktuálisan azt, hogy a Népszava ma Simicska támogatásából él. Igazán nem röstellném, ha így lenne, mint ahogy volt a lap életének – baloldali támogatás híján – olyan időszaka, amelyet döntően a Mahir hirdetéseinek köszönhetően vészelt át.

Valóban: ha ez nem lett volna, az MSZP asszisztálása mellett megszűnhetett volna a mindig is baloldali, a gój motorosokkal például semmiféle közösséget nem vállaló, az eszméik ellen nyíltan harcoló újság. A Mahirrel való együttműködésünk azóta megszűnt, a náci- és rasszista eszméket vallókkal folytatott harcunk viszont folyamatos.

Szóval, kedves Szanyi Tibor: éld úgy az életedet – mások pénzén, amúgy – ahogy akarod. Egyetlen kérésem van: ne hazudj a Népszaváról. Attól nem lesz neked sem jobb, sem könnyebb…”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. november 12. 10:43
Mindketten, mindig hazudnak. Ennyi.
ormányos csillós
2014. november 10. 11:01
népszava = Szabad Nép
atila68
2014. november 07. 09:39
Marjátok csak egymást, nekem bejön.
slomovicz
2014. november 07. 07:23
Na . Elvtársak! Én- Pontosan erről beszélek! Bárkit lehet gyűlölni! Gyakran még alany sem kell hozzá. Elég- csak simán gyűlölni. A volt elvtárs, a régi megbízható harcostárs- valami rosszat mondott? Jégcsákányt a fejébe. Juj- De olyan jó , gyűlölni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik