Újraindul az Egyenlitő blog

2014. november 14. 14:06

Németh Gábor
Semelyik párttal nem állok semmilyen kapcsolatban, nem fizettek a blogért, nem ültem le senkivel sem tárgyalni a „békülésről”.

Kedves Kollégák!

Ezúton szeretném tudatni a nyilvánossággal, hogy az Egyenlítő blog körüli jogviták hivatalosan is lezárultak, így Magyarország legnagyobb baloldali közéleti-politikai blogja a jövő héten folytatja a tartalomszolgáltatást.

Blogunk új csapattal, oknyomozással, közéleti-politikai publicisztikákkal, videókkal és humorral jelentkezik könnyed, magazinos formában, régi helyén.

A jövőben nem kívánok korábbi bloggertársaim ekézésével foglalkozni. Hibát követtek el, szerzői és egyéb jogaimat megsértették, de sikerült megoldást találni a helyzetre. A találgatások megelőzése végett leszögezem, hogy semelyik párttal nem állok semmilyen kapcsolatban, nem fizettek a blogért, nem ültem le senkivel sem tárgyalni a „békülésről”. Ügyvédem a szerzői jogom megsértését vette alapul, és a kérdés hivatalos úton rendeződött.

Üdvözlettel,
Németh Gábor
alapító-főszerkesztő
Egyenlítő blog

(Közlemény.)

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"...semelyik párttal nem állok semmilyen kapcsolatban" - ezt hogy értsük? Úgy, hogy a barikád tetejére áll? Szép dolog, de akkor két oldalról lövik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés