Ma jön a haver és mondja: fent vagy az Indexen…

2014. november 20. 7:17

Sallai Róbert Benedek
Facebook
Sokan gondolhatják rólam rosszhiszeműen, hogy azt sem tudom mi az Index, de eloszlatom az ez irányú feltételezéseket, miután kezdő politikusságom elején megismerkedtem ezzel a magazinnal.

Ma jön a haver, és mondja: fent vagy az Indexen Erre kicsit összerezzenek, mert az Index, az nagy varázslat. Írhatok én amit akarok, csinálhatok amit akarok - az többnyire itt pár embert érdekel, nyomtok pár tecciket, de mást nem - valljuk meg, elég jelentéktelen politikai szereplő vagyok. De ha az index megírja a nevem - nos, akkor van mitől félnem

Sokan gondolhatják rólam rosszhiszeműen, hogy azt sem tudom mi az Index, de eloszlatom az ez irányú feltételezéseket, miután kezdő politikusságom elején megismerkedtem ezzel a magazinnal. Egyszer meglátogattak otthon, ebből írtak rólam a egy cikket a nyárelőn, és aznap jött vagy 1500 követő itt a fészbukon, kaptam vagy 500 magánlevelet és egész nap csengett a telefonom.

Szóval, tudom, hogy ez valami nagy varázslat, és oda bekerülni nem semmi. Az se semmi, hogy rólam ír e nagy nevű honlap, de az még talán érthető, elvégre honatya vagyok, vagy mi, ha jelentéktelen is, - de az igazán nagy dolog az az, hogy a gólyatöcs, a lápi póc és a csíkosfejű nádiposzáta is bekerült a világháló körforgásába.

Meg is néztem, itt vagyok.

Ez az igazi nagy dolog, és kicsit sem veszi kedvem, hogy megemlítésem az alábbi témák között jelent meg: „Tízméteres magyar acéldisznó riogat Münchenben”, „Tudta, hogy a Télapó eszperantóul is beszél?”, „A kis hableány összes sötét titka” Jól van na, én elfogadom a helyem, a lényeg, hogy általam hazánk jobb sorsra érdemes fokozottan védett gerinces állatfajai is hírszereplők lettek Ennek tényleg örülök!

Szerintem baromi nagy dolog, hogy az Index hasábjain a csíkosfejű nádiposzáta neve is megemlítésre kerül! Örüljetek ti is ennek, mert ha így haladunk, akkor a végén még a természetvédelem is lehet közbeszéd tárgya.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában