Markó Ferkó kiváló újságírónak

2014. december 10. 20:03

Kurucz Dániel
Facebook
Érdemes lenne végiggondolni, hogy a 444 alkalmas-e objektív újságírásra, bocs újságírásra, vagy csak szervilis kormánygyűlölködésre. Ez a képzavar!

„Markó Ferkó kiváló újságírónak szeretném felhívni a figyelmét, hogy bár a 444-es színvonalhoz közelebb, az objektív újságírástól távolabb került. Én értem, hogy a reggeli mellé útravalóul megkapják a napi intelmeket, miszerint a Fideszt és a Jobbikot össze kell mosni, de azért, ha ez még a sajtószabadságukba persze bele fér, azért leírnám a tényeket. Kicsit mondjuk aggódom, hogy megzavarodik majd MarkoFerko barátom, de azért összeszorítom a fogam és na!

Az említett tollművész szerint »A Fidelitas három tagja úgy gyalázza a Szent Korona képi mását, mintha nem lenne holnap.« Sajnos a rengeteg ügyelet mellett másik három kattintásra, vagy nem volt idő, vagy volt, de úgy akkor nem jött volna ki ugye a tipik 444 cikk. Ugyanis a kép, amelyet az oldalunkról szedett le – mellesleg tök jó, hogy ezek szerint bújtok minket srácok – egy étteremben készült, ahol az amúgy Szent Koronára egyáltalán nem hasonlító másolatot adja hagyományosan a vendégeinek a hely – http://www.renvisegrad.hu/kepek/panorama-terem/ . Mielőtt bárki megdöbbenne a hely neve Reneszánsz étterem, így az imázshoz kapcsolódik az ajándék.

Az pedig, hogy a Fidelitas nemzeti érzelmű tagjairól azt gondolja bárki, hogy ilyennel poénkodnak, fakadhat abból, hogy szökő évente veszi valaki ellenzéki oldalról a fáradságot, hogy megismerjen minket és eljöjjön a rendezvényeinkre, annak ellenére, hogy mindig hívjuk a sajtó teljes skáláját – mellesleg az Index most kivételesen megtisztelt minket jelenlétével! Fakadhat azonban abból is, hogy le kell adni a napi flekkeket és borzasztóan unja már, amit csinál. Ugyanakkor ez feltételezi a rossz indulat minden elemét, mert azért a Varga Viktor nevű biomasszával összemosni… különösen, hogy Szent Koronával a fején… ügyes fiú vagy, na!

Pár tanács. Ki lehetett volna nyitni a jó öreg Száray-Szász féle töri könyv vonatkozó részét és legalább lecsekkolni, hogy is néz ki a Szent Koronánk, mielőtt egy írásba fogalmazod – feltéve, hogy egyáltalán érdekel, mit írsz le. Sajnálom, hogy tudod ki az a Varga Viktor, én eddig azt se tudtam, hogy ez az ember létezik – olvashatnál néha könyveket is RTL helyett, mitszólsz? Remélem akkor is fölháborodtál, mikor osztrák humoristák kb. pont egy éve gyalázták a Szent Koronát!

Érdemes lenne végig gondolni, hogy a 444 alkalmas-e objektív újságírásra, bocs újságírásra, vagy csak szervilis kormánygyűlölködésre. Ez a képzavar!

Boldog Karácsonyt,
D

http://444.hu/…/a-szent-koronat-ovja-a-vitrin-de-a-jobbik-…/

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem vagy egyedül!:)

Ja, és ki az a Markő Ferkó?

A 444.hu szerkesztgetői egyoldalúan szemlélik illetve láttatják Oroszországot, Putyint is: Mordor és Szauron.

A múltkor egy nicky (ppix) Mordor recsegéséről-ropogásáról okoskodott Én meg kicsit megdöbbentem az időpont majdnem-egyezésen ezért linkelem ezt (a...hmm..Tolkien-művészet-pártoló 444.hu portálról, date.time: dec.10., 14:16)

(markoferko posztja)

Nem installálja Szauron szemét Moszkva fölé a művészcsoport:

A Szvecsenije Csoport az orosz főváros művészeti negyedébe tervezte az 1x1 méteres, vörösen izzó szemet, de miután az orosz ortodox egyház sátánistának nevezte az ötletet, inkább elálltak a tervtől. A polgármesteri hivatal is jelezte, hogy pikkpakk lekapnák a szemet, hiszen nem adtak rá engedélyt.

""Kár!"" - írja (müvészetbarát)markoferko.

Igazán sátáni szám lenne az balbakó bahhhátom, de lásd meg a kritizált portál markoferko-jának müvészetpártoló közlését is:

http://444.hu/2014/12/10/nem-i..

A sátán az a moszkva fölött lebegö Szauron.

(Értsd: V.Putyin)

Könyveket olvasni a nagyszerű RTL bámulása helyett - hát ez egy oltári sértés egy 444-esnek.
Honnan tudná meg a jóember, hogy miből van a Habonynak a cipője talpa-sarka, ha nem az RTLuxemburgoból?
Kolosi Péter összehúzta a szemöldökét, asszem.
Reklámadót havazott az ég.
Ami pedig a Jobbik barátunkat illeti, valamikor szétzúzni akarták az RTLot, most nemrég pedig már a Volner bácsi aggódott értük. Így vallatják ők az RTL-t. Ezzel a ravasz technikával.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés