A közmédiával karöltve konzultál Deutsch az internetről

2015. január 7. 9:55
A Deutsch Tamás által koordinált, internetről szóló nemzeti konzultáció kiemelt médiapartnere lett a közszolgálati média.

Az MTVA vezérigazgatója december végén ajánlotta fel a segítségét Deutsch Tamásnak az internetről szóló nemzeti konzultáció, az InternetKon lebonyolításában. Ennek eredményeként a konzultáció kiemelt partnere lett a közszolgálati média – közölte a Miniszterelnökség.

Deutsch Tamás üdvözölte és örömmel elfogadta a felajánlást, mert az MTVA partnersége lehetővé teszi, hogy az InternetKon, az első kizárólag online felületen megvalósuló társadalmi egyeztetés a közmédia útján a lehető legtöbb háztartásába eljusson.

A közszolgálati média támogatásával a magyar polgárok széles körét érhetjük el a konzultáció során, amelynek eredményeként sokak digitális tudása gyarapodhat, attól függetlenül, hogy az ország melyik pontján élnek a válaszadók, illetve mely korosztályba tartoznak. Hazánk a nemzeti konzultációval jelentős lépést tehet a digitális fejlődés útján” – idézte Deutsch Tamás szavait a Miniszterelnökség közleménye.

Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Beperelte már Juhászt, vagy előbb bemegy rehabra?

Végül is minek ez a konzultáció? Lesz 8 alkalmazott, ha jól értettem?
Ha így van, akkor nagyszerűen halad a bürokrácia csökkentése. :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés