Észnél vagytok?

2015. január 17. 7:51

Sándor Zsuzsa
JogÁsz blog
Ha valaki bűncselekményt követ el, azt csupán azért kellene szó nélkül tűrni, mert az „elkövetés helye” az internet? Micsoda baromság ez? És hogy is van ez a pedofil tartalmakkal? Azokat miért tekintitek kivételnek?

„Ez a kérdés bukott ki belőlem, amikor azt olvastam – nem is akárhol, hanem az MTI-ben – hogy a TASZ jogsegélyt ajánlott fel a Kuruc.info-nak.

Normálisak vagytok? Nem úgy nevezitek magatokat, hogy »Társaság a Szabadságjogokért«? Úgy gondoljátok, hogy ebben az országban a rasszista, cigány- és zsidógyűlölő, homofób, szélsőjobboldali náci társaság szabadságjogait kell megvédenetek?

Milyen jogvédő szervezet az, amelyik azokat védi, akik rendszeresen követnek el bűncselekményeket? Magatok is elismeritek, hogy ez a szenny-honlap már eddig is számtalan esetben merítette ki a Btk. legkülönbözőbb paragrafusait.

Mert bizony a holokauszttagadás a hatályos jog szerint bűncselekmény. Miként a kommunizmus bűneinek tagadása is. Idézzem? 

(...)

Azt írjátok: »az internetes tartalmak blokkolása egy erős, és bizonyos esetek – például a pedofil tartalmak – kivételével aránytalan szóláskorlátozó eszközt ad az állam kezébe a neki vagy akár a többségnek nem tetsző vélemények elhallgattatására.«

Nem foghatjátok rám, hogy ne lennék az internet teljes szabadságának híve. Az vagyok. De ha valaki bűncselekményt követ el, azt csupán azért kellene szó nélkül tűrni, mert az »elkövetés helye« az internet? Micsoda baromság ez? És hogy is van ez a pedofil tartalmakkal? Azokat miért tekintitek kivételnek? Hiszen sokan szeretik azokat is. Nem kellene megvédenetek az ő szabadságjogaikat is?

Nektek tényleg teljesen elment a maradék eszetek is.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 69 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Zsuzsika, egy-két brosúrányi lemaradásban van. Sürgősen pótlás!
"A kerekeknek gördülniük kell!"
Az ultraliberalizmusnak pedig semmi nem állhat az útjába.
Ennyi a brosúra lényege.
Bunkót használni akkor lehet, ha van bunkózni való.
Ezzel a TASZ-nál tisztában vannak. Sorosilag...
Ha így folytatja, Soros György összehúzza a szemöldökét az Ön neve hallatán.
Ezt akarja?

Fura, hogy ki mindenkit el lehetne ítélni holokauszttagadásért, ha az onogur78 által belinkelt cikk holotagadó. Például Vitray Tamást, aki leírja, hogy a táborarchívum dokumentumai alapján mik derültek ki Auschwitz-Birkenauban meghalt édesanyjáról:
"A vagonból az Auschwitz I. számú táborba került, nem sokkal később pedig kórházba. Ezt követően már Birkenau egyik barakkjába, ahonnan két alkalommal ismét kórházi kezelésre vitték. A második esetben itt érte meg a felszabadítást. És még kilecvennapig élt! Kilencven napig várta, indul haza!"
(Vitray Tamás: Kiképzés, Magvető, 2008.)

Az idézett könyv más részleteivel együtt elég borzasztó a történet, mégis rá lehetne húzni a holokauszttagadást, mert több ponton ellentmond a hivatalos leírásoknak. - Például annak, hogy a táborba frissen érkezőket három csoportra osztották, és a munkaképteleneket azonnal megsemmisítették; továbbá annak, hogy Birkenau kifejezetten megsemmisítő táborként van számon tartva.

Kedves Zsuzsa!

Kétszer nyitottam meg kuruc-linket. Semmivel sem rosszabb, mint az ATV némelyik műsora.
A TASZ pedig túltolta a bicajt, ráerősített a "Sárli" szindrómára. Didaktikailag.

Európa jónéhány országában komolyan veszik a szólásszabadságot és ott nem is büntethető a Holokauszt tagadása.

Nomeg ez is figyelemreméltó:
"A holokauszttagadás nem büntethető az Egyesült Államokban, mivel az alkotmány első módosítása tiltja olyan törvények beiktatását, amelyek korlátozzák a sajtó- és szólás szabadságát."

Náci bűn, hogy az embereket koruktól függetlenül származásuk miatt munkatáborba kényszerítették.

Maga ez a legnagyobb bűn. Ott pedig előfordulhattak járványok és halálesetek az elégtelen higiénia és táplálkozás következtében.

Elolvastam azt a cikket. Az ezt nem cáfolja.

Tehát ha jogilag nézzük akkor ez nem bűncselekmény.

Szememben, az is Holocaust ha engem és családom származásunk miatt vagyonunkat elkobozva, néhány bőrönddel vagonokba kényszerítve elhurcolnak.
Mindegy, hogy megsemmisítés vagy munka céljából.
Tehát Holocaust volt!!!!
Nem kell számháborúzni!!!
Ha "csak" pár ezer ember került arra a sorsra akkor is ugyan olyan bűn mint 6 millió!!!!
Soha többé ilyet!!!!!

Igen ezek is bűnök: Holocaust, gulag, Kistarcsa, Hortobágy, német kitelepítések, szlovák magyar lakosságcsere...stb

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában