Vona és a kuruc.info

2015. február 4. 17:04

Bencsik Gábor
Hát kérdezzük meg végre Vona Gábort: mi a véleménye a kuruc.infóról? Válaszoljon amúgy egyenesen, nyíltan, őszintén, magyar módra, ahogy állítólag a Jobbiknál szokás.

A Jobbik Vona Gábor aktív vezetése mellett egyre sikeresebben csúsztatja át magát a szalonképes pártok közé. Ahány televíziós megszólalás – ezekből most már elég bőven kapunk –, az ifjú pártelnök annyiszor mutatja magát és pártját az új erő letéteményesének. És a néző annyiszor várja hiába, hogy a riporter végre az Achilles-sarkánál ragadja meg, és rákérdezzen a kuruc.infóhoz való viszonyára. Ezt a honlapot, mint tudjuk, sehonnai bitang emberek írják, akik a névtelenség mögé rejtőzve uszítanak, rágalmaznak és gyűlölködnek naphosszat, fogyasztóik pedig a politikai pornó kedvelői. Csakhogy éppen ez a szellemi kör az, amelyből a Jobbik kinőtt, és amelyre máig támaszkodik (a portál honlapján ott a Jobbik tagtoborzó hirdetése, Vona Gábor fényképével – aligha a párt tudta nélkül). Hát kérdezzük meg végre Vona Gábort: mi a véleménye a kuruc.infóról? Válaszoljon amúgy egyenesen, nyíltan, őszintén, magyar módra, ahogy állítólag a Jobbiknál szokás.

Összesen 121 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ebből a körből Vona Gábor nőtt ki, de állítólag Vona Gábor nem egyenlő a Jobbikkal.

Mit mondana? Gondolom, politikusi választ adna, pl. 'Nem értek egyet minden cikkével, mint ahogy a Haaretz-ével sem'.

És a felszámolást elmondod hogy képzeled?

Vona úr nem Orbán úr polgári köréből merült fel,került elő ? Szerintem de.
S szerintem,ha Vona úr azt találná mondani a kuruc-ról,hogy a political correct beszédnek - mint tudjuk - vége,s hogy akkor mi is a baj a dolgok őszinte,kendőzetlen kimondásával,akkor pont igaza lenne,sőt és ráadásul csak pont Orbán urat ismételné.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés