Vona és a kuruc.info

2015. február 4. 17:04

Bencsik Gábor
Hát kérdezzük meg végre Vona Gábort: mi a véleménye a kuruc.infóról? Válaszoljon amúgy egyenesen, nyíltan, őszintén, magyar módra, ahogy állítólag a Jobbiknál szokás.

A Jobbik Vona Gábor aktív vezetése mellett egyre sikeresebben csúsztatja át magát a szalonképes pártok közé. Ahány televíziós megszólalás – ezekből most már elég bőven kapunk –, az ifjú pártelnök annyiszor mutatja magát és pártját az új erő letéteményesének. És a néző annyiszor várja hiába, hogy a riporter végre az Achilles-sarkánál ragadja meg, és rákérdezzen a kuruc.infóhoz való viszonyára. Ezt a honlapot, mint tudjuk, sehonnai bitang emberek írják, akik a névtelenség mögé rejtőzve uszítanak, rágalmaznak és gyűlölködnek naphosszat, fogyasztóik pedig a politikai pornó kedvelői. Csakhogy éppen ez a szellemi kör az, amelyből a Jobbik kinőtt, és amelyre máig támaszkodik (a portál honlapján ott a Jobbik tagtoborzó hirdetése, Vona Gábor fényképével – aligha a párt tudta nélkül). Hát kérdezzük meg végre Vona Gábort: mi a véleménye a kuruc.infóról? Válaszoljon amúgy egyenesen, nyíltan, őszintén, magyar módra, ahogy állítólag a Jobbiknál szokás.

Összesen 128 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

" Ezt a honlapot, mint tudjuk, sehonnai bitang emberek írják, akik a névtelenség mögé rejtőzve uszítanak, rágalmaznak és gyűlölködnek naphosszat, fogyasztóik pedig a politikai pornó kedvelői."

A kuruc.info nagyon is korrekt (nem pol), színvonalas írásokkal. A stílusa messze megelőzi a magát mérvadónak kikiáltó irományokat.
A politikai pornó padig a januári párizsi sétafika, amelyet a tíz nappal későbbi 16 éves srác letartóztatása követett. "Stílusosan" (politikai pornó) szájba b.szták saját magukat.
"Finomabban" saját szájukból csináltak segget.

Ebből a körből Vona Gábor nőtt ki, de állítólag Vona Gábor nem egyenlő a Jobbikkal.

Mit mondana? Gondolom, politikusi választ adna, pl. 'Nem értek egyet minden cikkével, mint ahogy a Haaretz-ével sem'.

És a felszámolást elmondod hogy képzeled?

"a kuruc.infónak több százezer olvasója van"

Az egyik Szocionista Ildikó..

Az amerikai szerverre gondolsz?
Amikor hallottam, hogy van kurucinfó (kuruc.info), azt hallottam, hogy micsoda szélsőséges, mocskolódó, uszító szenny. Nem is érdekelt. Mikor már sokat szidták, azt gondoltam, na megnézem, mi ez, amit ennyire szidnak.
Meglepetésemre érdekes, olvasható, korrekt írásokat találtam benne, ami a tapasztalataimat is részben tükrözi.

Vona úr nem Orbán úr polgári köréből merült fel,került elő ? Szerintem de.
S szerintem,ha Vona úr azt találná mondani a kuruc-ról,hogy a political correct beszédnek - mint tudjuk - vége,s hogy akkor mi is a baj a dolgok őszinte,kendőzetlen kimondásával,akkor pont igaza lenne,sőt és ráadásul csak pont Orbán urat ismételné.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában