Tiszteletet a lelkiismeretnek!

2015. február 6. 17:38

Süle András
Corvinus Online
Fel kellett hát állni. Hiszen ezek a nagyszerű emberek egy napot se dolgozhatnak egy ilyen kétes-ügyekbe keveredett üzletemberrel. Lelkiismeretük nem engedi.

„Nagyon szép látni, hogy léteznek még lelkiismereti megfontolások. A magyar történelemben rengeteg ilyen esettel találkozunk, például Kádár János lelkiismereti okokra hivatkozva mondott le a Nagy Imre kormányban betöltött államminiszteri posztjáról. Igaz a cinikusok szerint ezt azért tette, hogy utána egy zsírosabb állásba kerüljön, de nem szabad, hogy a rosszindulat vezéreljen bennünket. Lássunk tisztán!

A lelkiismeret oly szép dolog, ami előbbre viszi a nemzetet! Na nem a Magyar Nemzetet, mert azt már képtelenség volt. A független újságírás bástyáját ugyanis egy csúfos oligarcha kaparintotta meg most hirtelen. A közvélemény, talán észre se vette, hogy Simicska Lajos egy teljes médiabirodalomra tette rá a kezét. Szerencsére a főszerkesztők résen voltak és észrevették az egyik pillanatról a másikra felbukkant csúf oligarcha által jelentett veszélyt. Nem hagyhatták, hogy a szakmát porig alázva egy üzletember saját gazdasági- és politikai érdekei megvalósítására használja fel őket. Nem lehettek ők mások érdekeit kiszolgáló bértollnokok!

Fel kellett hát állni. Hiszen ezek a nagyszerű emberek egy napot se dolgozhatnak egy ilyen kétes-ügyekbe keveredett üzletemberrel. Lelkiismeretük nem engedi.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában