Simicska, a sajtószabadság letéteményese?

2015. február 9. 11:41

Zöldi László
Médianapló
Miután kiöklendezte magából a csalódását, arról is beszélt: ő nem azért segített politikus barátjának lebontani a diktatúrát, hogy helyette a miniszterelnök másik diktatúrát építsen.

Miután kiöklendezte magából a csalódását, arról is beszélt: ő nem azért segített politikus barátjának lebontani a diktatúrát, hogy helyette a miniszterelnök másik diktatúrát építsen. E leleplező gesztuson eltűnődhetünk ugyan, ettől azonban Simicska Lajos még ott állomásozott a nyilvánosságkorlátozás minden mérföldkövénél. Mégis ezt nyilatkozta tegnap: »Maximálisan ellenzem azt a médiapolitikát, amit a kormány folytat, és ennek hónapok óta hangot is adtam.« Azt hittem, hogy értek a médiapolitikához, elvégre két évtizede tanítom a legutóbbi száz évét, most viszont kiderült, hogy ama bizonyos hangot adás rejtve maradt előttem.

Lehetséges, hogy a sajtószabadságot az is képviselheti, akit a reklámadó tervezett változata sodor az ellenzék soraiba? De ha az állami pályázatokból szépen kistafírozott Hír TV, Lánchíd Rádió és Magyar Nemzet netán irányt vált, vajon mi lesz a régi ellenzék anyagilag lerongyolódott orgánumaival? A reklámadó szétterítése olyannyira érzékenyen érinti majd a templom egereit, hogy képtelenek lesznek kigazdálkodni az állami sarcot.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Előttem is rejtve maradt Simicska ellenkezése a Fidesz médiapolitikájával szemben, holott nem ártott volna tudnunk,hogy is van az Orbán-simicska szembenállás.

Na, akkor ettől a pillanattól kezdve szakítottam a Simicska "sajtójával". Végleg.
Lánchíd rádió-Lecsó- műsorvezető: amíg nekem itt, alattam egy szék van, addig nem érdekel ki mit mond........

Ha Simicskát Orbán odaengedte volna a MET-es gázüzlethez, akkor tojna ő az 5%-ra. Eltartaná zokszó nélkül a sajtóját.
A paksi bizniszről nem is beszélve!

Szóval itt még csak a "fecseg a felszín, hallgat a mély!"

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában