Beszállhat a Mandinerbe az UD Zrt.-ügy egyik bizarr szereplője

2015. február 19. 0:17

Szily László
Cink
Tombor ugyanis azért tenne pénzt a lapba, hogy a Mandiner utána fórumot biztosítson az általa alapított kollégium diákújságíróinak, hogy legyen hol publikálniuk. Gyilkos üzleti ötletnek tűnik. És hogy örülhetnek ennek a mandineres kollégák!

„A Heti Válasz csütörtökön megjelenő interjújának előzetesében írták meg, hogy Tombor, a Tokaj Kereskedőház felügyelőbizottsági elnöke, Orbán Viktor egykori külpolitikai tanácsadója fontolgatja, hogy részesedést vegyen a Mandinerben. »Több eshetőség is szóba jön, köztük a Mandiner, amely az igényes fiatal nemzedék egyik fóruma« – fogalmazott az üzletember, aki ezek szerint soha életében nem olvasott Mandiner-kommentet.

A potenciális üzlet indoklása a legbizarrabb sajtópiaci magyarázat volt, amit életemben hallottam. Tombor ugyanis azért tenne pénzt a lapba, hogy a Mandiner utána fórumot biztosítson az általa alapított kollégium diákújságíróinak, hogy legyen hol publikálniuk.

»Régóta keresek fórumot a Mathias Corvinus Collegiumban (MCC) tanuló diákjaink számára, ahol kipróbálhatják magukat, és megtehetik első lépéseiket az újságírói, közírói pályán.«

Gyilkos üzleti ötletnek tűnik. És hogy örülhetnek ennek a mandineres kollégák!

Az Index-alapító Gerényi Gábor, a Mandiner negyedének tulajdonosa a Cink kérdésére megerősítette: szóba került Tombor esetleges tulajdonszerzése, de szó sincs megkötött üzletről. A mandineresek olyan befektetőt keresnek, aki tőkeemeléssel szállna be.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csak azt tudnám, mi köze van Szilynek a Mandiner tulajdonosi ügyeihez?

Honnan tudod egy cégnél, hogy ki a valódi tulajdonos? Lám, nemrégen a NAV külön tulajdonosi nyilatkozatokat követelt mindenkitől erről, komoly szankciókat kilátásba helyezve? Pedig a kezükben volt/van a komplett cégbírósági nyilvántartás...

Csak az elmúlt pár napban nézd meg, hogy átrendeződött a Simicska sajtóbirodalom is!

Mekkora poén lenne, ha kiderülne Szilyről, hogy mondjuk kisebbségi tulajként aggódik a Mandiért, nem? :)))))

A Mandiner a Heti Válasz sorsára juthat.

Kap egy milliárdot a kormánytól, mint anno a HV?:))))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés