Hazaáruló nácik, szevasztok!

2015. február 20. 13:06

Jászberényi Sándor
Hír24
Azzal senki sem számol, hogy a saját honfitársai jelentik fel, ezzel jelezve elkötelezettségüket egy másik ország „ügye” iránt.

hidfo.net internetes portál pár napja feljelentett pár magyar újságírót, akik Ukrajnából tudósítottak, mások mellett, gondolom, engem is. Mindezt tették a Donyecki Népköztársaság külföldi sajtóosztályánál, csatolva cikkeinket és feltételezett tartózkodási helyünket a térségben.

Azzal, hogy a magyar szélsőjobbot kilóra megvette az orosz hírszerzés, szerintem minden írni-olvasni tudó, épeszű ember tisztában van. Elég, ha megnézzük a fent említett portál hirtelen átalakulását(...)

Veszélyesebb ez, mint a folyamatos ágyúzás, az eltévedt golyók. A háborús tudósítás önmagában sem veszélytelen műfaj, de az ember kalkulál azzal, hogy »van valahol egy a nevével ellátott golyó«. Azzal azonban senki sem számol, hogy a saját honfitársai jelentik fel, ezzel jelezve elkötelezettségüket egy másik ország »ügye« iránt. Most oroszajkú, magukat orosznak valló szeparatistáknak sikerült felnyomni magyar újságírókat.

A vád roppant egyszerű: ezek az újságírók liberális nézeteket vallanak és nem az orosz kormányzati propagandát írják, ergo nyilvánvalóan NATO-bérenc ügynökök.

Hogyan magyarázod meg egy nyolc osztállyal nem, de AK-74-essel rendelkező donyecki traktoros fiúnak, hogy a vád hamis? Hogy a valójában fajvédő neonáci portálból átvedlett orosz hírportál akar így kicsinálni néhány nem jobbikos újságírót? Sehogyan.

Az van, hogy ezt a hírt, ellentétben a többi propagandaanyagtól, nagyon is komolyan kell venni. Az ukrán-orosz konfliktus helyszíni tudósítása innentől sokkal veszélyesebb lesz. Nemcsak a hidfo.net által oly gyűlölt »libsi« újságírók számára, hanem bármilyen magyar újságíró számára is. Senki ne gondolja azt, hogy a DNR sajtóosztálya majd személyenként fogja ellenőrizni a hidfo.net-nél, politikailag korrekt-e egy-egy adott újságíró. Bőven elég lesz, hogy magyar.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 73 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát, Sándor, akik kurvának áll ...

Ne zsidózzunk, ha kérhetem!

Döbbenetes és tanulságos az a beszédmód, ami itt fent folyik. Senkinek ne legyen kétsége, mi történne, ha a Jobbik hatalomra kerülne. Ezt azonban a tökéletlen balosoknak kellene mielőbb tudatosítaniuk. Bízom benne, hogy legalább az ilyen esetek hozzájárulnak ahhoz, hogy végre észhez térjenek.

Akkor olvasd szorgalmasan a hidfo.net-et.
A tényekkel úgyis csak a gond van, ezért ez a "hírportál" gondosan kerüli ezeket.
A fanatikus rajongókat ezek úgysem érdeklik...

Azt, hogy kik a magyar nemzet ellenségei, inkább hagyjuk.
Merthogy a Putyin seggét kinyaló Vona, az 1990 utáni Magyarország legnagyobb szégyene.
Ő az igazi hazaáruló, aki 45 év megszállás és egy forradalom leverése után orosz segget nyal,nem kicsit, hanem nagyon...

Ahogyan a képedet elnézem, nem nehéz kitalálni, hogy te kinek szerezted a híreket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában