Tényleg bojkottál a Fidesz, de már múlt hét óta

2015. március 17. 12:31
A mindennapokban már érződött a Fidesz-bojkott előszele: az utolsó fajsúlyos kormánypárti politikus Szijjártó Péter volt a tévé képernyőjén múlt héten, a többiek folyamatosan mondták le a részvételüket – mondják Hír Tv-s forrásaink. A bojkott és Kövér László Magyar Hírlap-interjúja lehet az oka Rákóczi Péter hírfőszerkesztő távozásának is.

Megerősítette a Mandinernek a Válasz.hu értesülését Rákóczi Péter: a Hír Tv alapembere valóban távozik munkahelyéről. Rákóczi, akit a nézők híradós riporterként és a Célpont arcaként is ismerhettek, a hírmagazinok és háttérműsorok főszerkesztőjeként dolgozott - 13 évet töltött a jobboldali hírcsatornánál. Rákóczi megkeresésünkre nem kívánta feltárni távozásának okait.

Hír Tv-s forrásaink szerint Rákóczi távozásának határozottan köze van a Fidesznek a csatornát érintő, tehát valóban létező bojkottjához. A Népszabadság ugyan csak ma írta meg, hogy a Fidesz bojkottálja a Simicska Lajos tulajdonában álló Hír Tv-t és Magyar Nemzetet, s Kövér László is szombaton nevezte ellenzékinek e két Simicska-médiumot, azonban – mint beszámolnak – „ha bojkottálnak, úgy nehéz lesz nemzeti, konzervatív televíziót összehozni, függetlenül attól, hogy mik a szándékaink” – mondja egy forrásunk, aki szerint a bojkott nyilvánvalóan Simicska Lajos ügynökvádjára adott politikai válasz a Fidesz részéről.

Névtelenséget kérő forrásunk úgy látja, nem a televízió készítőiről és az ő valós szándékaikról, az ő hozzáállásukról szól a bojkott, hanem arról, hogy a Simicska-féle vád nem maradhat megtorlatlanul.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az utolsó két sorban van az igazság. Sok olyan ember van a hírtv-nél, akiket a nézők szerettek és sajnálják, hogy Simicska bunkó stílusú mondanivalója rajtuk csattan. Igazából nem a dolgozóknak kéne elmenni, hanem Simicskának.
OV szimpatizánsai összezártak Simicska ellen.

Na és?
A Fidesz egy párt, az embereknek van saját, önálló preferenciájuk, nem egy párt hozzáállása fogja eldönteni, hogy az emberek mit fogyasztanak.
Vagy de?:)

Újra aktuális ez az átkos béli sláger:

Propaganda

"..Címlapokon nagybetûs jelszavak,
Minket ezzel kábítanak.
Mindhiába, ezzel semmire se mész,
Tiltakozik ellene a józanész.
A sajtó, a tv, a rádió,
Árad a sok információ.
A sajtó, a tv, a rádió,
Hazug minden információ.

Propaganda, propaganda nincs jövõd!
Remélem, elhiszed.
Propaganda, propaganda nincs jövõd!
Neked már nem hiszek!

Kapd be!.."
https://www.youtube.com/watch?..

"a Simicska-féle vád nem maradhat megtorlatlanul."

Nem szabad hagyni a "Disznófejű Nagyúr" garázdálkodását

Ady Endre sem hagyta:

Erről így írt:

Megöl a disznófejű Nagyúr,
Éreztem, megöl, ha hagyom,
Vigyorgott rám és ült meredten:
Az aranyon ült, az aranyon,
Éreztem, megöl, ha hagyom

Válaszok:
Laibach | 2015. március 17. 13:24

Húsvét után összeül a fideszes zsinat és központilag kiátkozzák Simicskát!

"A Magyar Nemzet kibírta a fasizmust, a Rákosi-érát, túlélte a Kádár-rendszert. Gyaníthatóan Kövér Lászlót és a Fidesz-kormányt is túléli."
Azután amit Simicska művelt és még megíratta ezt a cikket is Körmendy Zsuzsával és nem csodálkozom a bojkotton.
Sajnos nincs itt semmilyen független média.
Mindig a tulajdonostól függ.
2010 előtt a Simicska nagyon nekiment Gyurcsánynak az SzDSZ-nek így azok is bojkottálták. Benyújthatta a számlát most a választások után és mondták neki hogy elég volt.
Nem tudom, hogy kik fognak most a Hirtv-ben szerepelni. Konzervatív kik??? Jobbik??? LMP????
Mindenesetre én nem nézem.
Nézem az ATV-t az elég nekem.

A sertéstelep Felcsúton van.

"Nézzétek meg a ballib médiát, ott minden dolgozó balliberális. Azt gondoltuk a hirtv-ben meg minden dolgozó jobbos. Erre most kiderült, hogy nem az, csak megélhetési. Miféle ember az aki tegnap még dicsérte Orbánt, ma meg már mocskolja? Aki ilyenre képes, az ettől nagyobb aljasságra is képes."

No, innen láthatod, hogy kiknek a felülről vezérelt agymosó dumáját nyaltad be kritika nélkül! :)))))))

A Fidesz, a kormány elvesztette a kapcsolatát a társadalommal. Néhány hete Monspart Sarolta javasolta nekik, hogy üljenek fel tömegközlekedési járművekre, menjenek be egy üzletbe, ismerjék meg, hogy mi foglalkoztatja az embereket, mit várnak el a kormánytól.

Egy bunkó újgazdag Szijjártót, Lázárt, s a sor még folytatható hosszasan, persze erre nagyon nehéz lenne rávenni.

De nem is érdekli őket az emberek véleménye. Még 2010-ben elmentem egy olyan kampány rendezvényre, amelyre Szijjárót hívták meg. Előadta nagyképű paneljait, majd amikor már kérdezni lehetett volna, otthagyta az egészet.

Orbán, a Fidesz ne másokat vádoljon, álljanak oda a tükör elé, s meglátják benne súlyos népszerűség vesztésük, a 2018-as bukás okozóit, felelőseit.

A média háború meg már hányingert keltő, miként az egész magyar belpolitika, jobb és baloldali szereplőkkel egyetemben.

Kádár alatt, a választott nyelven túl tanultam még egy másikat is, egy magán tanárnál, a belvárosban. Gimnáziumi tanár volt, s abban az időben játszódott, amikor a márciusi ellenzéki tüntetések kapcsán már gimnazistákat is előállítottak. Ez a tanár otthon nem tartott televíziót. Túl azon, hogy a könyveket, az olvasást tartotta a műveltség legfontosabb forrásának, ezzel is tiltakozott a rendszer ellen.

Manapság egy bizonyos értékrenddel bíró ember, már semmilyen TV és rádió csatornát nem nyit ki, de a mandiner is keményen besorolt az olvashatatlanok táborába. A téma választás , valamint a sok primitív ballib hozzászóló már egy másodperc figyelemre sem érdemes.

Válaszok:
Laibach | 2015. március 17. 15:06

Ezt javasoltam korábban én is, fel kell ültetni őket a piros 30km/h-val száguldó Bzmot vonatra és indulhatnak országjárásra, beülhetnek a labor vizsgálatra - ha éppen nincs várólista - várók közé egy bögre pisivel a helyi sztk-ba. stb. stb stb. Remek mély interjúkat tudnának készíteni.

Na, akkor talán kinyílna valamelyest a csipájuk.

Válaszok:
Türelem | 2015. március 17. 15:18

Igen, emlékszem erre, a vonat segített a felidézésében. Láttam ilyeneket csendesen baktatni lepusztuló országrészekben.

"Nyilván egy szektás hülyének...vagyis Neked."

Nahát ismeretlenül ezt írod rólam?

Ezzel talán magad minősítetted, úgy gondolom.

Tökéletesen egyetértünk. A Fidesz, a kormány a bomlás útjára lépett, Orbán képtelen átfogni a történéseket, alkalmatlan emberekkel veszi körbe magát, ilyeneket nevez ki felelős posztokra. S ami nagyon szomorú, hogy nem értik a társadalomban zajló folyamatokat, de a külvilágot sem.

Érdekes lenne, ha kodifikálhatóvá válna a mindenkori kormányok, vezetőik, tagjaik személyes, akár még materiális felelőssége is a választókkal szemben.

De ez bizonyára illúzió. Marad erre a kis időre - Csepeli György szerint 2250 táján már kihal a magyarság - a szokásos magyar belharc, a további erózió.

A Fidesz hibát hibára halmoz.
Ahol elmondhatja a véleményét, ott ragadja meg az alkalmat és mondja el. Persze értelmesen, ne vagdalkozva. Akkor sem, ha igaza van és egy tájékozatlan kötekedővel kell vitatkozni.

Lehet, hogy úgy van.

Időben nem jön össze, amit mondasz. Szerinted mióta szervezték a közszolgálati átalakítását? Szerinted mennyi ideig dolgozott az angol dizájner? mennyi ideig tartott felépíteni az új stúdiót? mikor kezdődött Simicska ámokfutása?

Kihalásunk céldátumaként Csepeli György szociológus fogalmazta meg 2250-et. A meteorokkal, a Toba tó alatti időzített bombákkal Ő vélhetően nem foglalkozik, s ezért ennyire optimista.

Jelentősen csökkent a Simicska médiák nézettsége, olvasottsága. Az mno ballibek gyűjtőhelye lett többnyire, olvasva a hozzászólásokat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés