Stefka 2009-ben: Rákosit idézi a kormányzati sajtóbojkott

2015. március 18. 11:43
A Magyar Hírlap volt főszerkesztője 2009-ben rákosista húzásnak értékelte, amikor a Gyurcsány-kormány bojkottot hirdetett a jobboldali napilap ellen – emlékeztet a Válasz.hu.

A Válasz.hu közölte azt a 2009-es felvételt, amin az akkoriban a Magyar Hírlap ellen bojkottot hirdető Gyurcsány-kormányt kritizálja a jobboldali napilap korabeli főszerkesztője, Stefka István a lap melletti szimpátiatüntetésen. „Egy országos napilap, a Magyar Hírlap ellen bojkottot hirdetett. (..) Igen, ez a vég kezdete. Amikor a Rákosi-Kádár időket idézve ismét be akarják fogni a szánkat” – mondta akkor a jobboldali véleményvezér.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na a Mandi újabb szín- és hitvallása.
A párhuzam ugyanakkor erőltetett: mikor gecizte le Gyurcsányt a jobboldali médiumok tulajdonosa sajtónyilvánosan?
Egy ilyen húzás után ez nem valódi bojkott, nem politikai nyomásgyakorlás, hanem úriember módjára nem veszik fel a kesztyűt, inkább kikerülik az ilyen stílusú "vitát".

Az okok és az indokok nem ugyanazok!

Ami a szemlézett részből hiányzik.

"(Hirtelen haragú kommentelőink figyelmébe: a 2009-es és a 2015-ös esetek között persze számos különbség van. De talán nem véletlen, hogy amikor tegnap nagyszámú, amúgy jobbos politikai érzelmű újságolvasó között beszélgettünk a mostani ügyről, mindenki a hat évvel ezelőtti Bayer-publicisztika miatti tiltást emlegette párhuzamként, nem kis indulat közepette. Az akkori ügy előzményeiről itt lehet olvasni.)
http://index.hu/kultur/media/2..

Nem vagyok semmilyen haragú, ugyanakkor tény, hogy a két történetet nem lehet összehasonlítani, párhuzamot vonni közöttük, ahogy a folytatásában sem.

A "jobbos politikai érzelmű újságolvasó között beszélgettünk" megjegyzésnek pedig amolyan hiteles bajai videofelvétel hangzása van.

respondent Hozzászóló kiszűrése 2013. május 6. 19:00
5
Nick Thrope soha nem fogja megérteni, hogy valójában a cigányok rasszisták. Egyébként nem is egyszerű ezt megérteni, csak az érti aki ismeri őket.
Bándy Kata gyilkosát már a börtönben lévő cigányhad rég felfalta volna, ha nem magyar, hanem cigány leányt gyilkolt volna meg. De cigányként meg sem tette volna.Te szerencsétlen idióta.

Minden változik. Ez a Putyin sem az már, akivel Gyurcsány találkozott.

"Csak az ökör következetes." (W Churchill)

Most bezzeg nem tilos mondjuk Népszavát, Népszabadságot előfizetni! (A jó beidomított idomított seggnyalók már tudják maguktól is, mivel járna, ha megkísérelnék:))))

Stefka megvalósítja (főnökét ebben is utánozva) a szálka és gerenda bibliai példázatát :)

Csak egyszer tartanátok meg magatoknak a magatokét!

Most őszintén:
Kálmán-Olga stílusú kérdezősködést én sem tűrnék semmilyen médiumtól sem.
(Érvek nélküli szenvedésre nincs is szükség).

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés