Helyi Téma

Cink: Nincs többé Helyi Téma

2015. március 20. 15:38
A Cink információi szerint nem jelenik meg többé a Helyi Téma. A Vitézy Tamás jobboldali milliárdos lapját kiadó cég, a Théma Lapkiadó Kft. korábban végrehajtás alá került. Az ingyenes lap 2004-ben indult Budapesten, 2012-től kezdve a Magyar Posta kézbesítette szerte az országban.

Megszűnik a Helyi Téma – írja a Cink. Ezt Vitézy Tamás tulajdonos értekezleten jelentette be. Korábban írtunk róla az Index nyomán, hogy az ingyenesen terjesztett lapnál gondok vannak: a lapot kiadó céget a hónap elején vonták végrehajtás alá.

A Helyi Téma 2004-ben indult Budán, egy évvel később már egész Budapesten lehetett kapni. 2006-ban Budapest környékére és más vidéki városokba terjeszkedett a lap. 2011. negyedik negyedévében országosan hetente 675 ezer példányban terjesztettek, 2012-től a Magyar Posta terjesztette szerte az országban.  A Helyi Téma üzleti beszámolója szerint 2010-ben még 1,29 milliárd forintos nettó árbevételt ért el.

Az Index korábbi cikke szerint Vitézy arra számított, hogy Simicska Lajos kegyvesztetté válása után jobb helyzetbe kerülhet a bulváros vonaláról és kormánypárti elkötelezettségéről elhíresült lap.

(Fotó: Cink)

Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Helyi Théma választási szórólapként indult, mint a Magyar Vizsla. A politikai ellenfelek lejáratása, szarkavarás, durva inszinuáció, karaktergyilkosság volt a fő műfaja. Okafogyottá vált egyfelől, a Júdáspénzt felvette érte, aki csinálta. De főleg: nem tudta kinőni magát egy sima agit-prop kiadványból ÚJSÁGGÁ :)
Szomszédom mindig örült, ha megjött. Az én példányomat is elkérte, mert a kandúrja alomtáljába tette, hogy összehajtogatva felszívja a macskapisit. Elégedett volt vele! :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában