Betelt a pohár

2015. március 20. 12:40

Civil Összefogás Fórum
Civilosszefogas.hu
A CÖF-CÖKA a hazugságokat terjesztő, nemtelen uszításokban résztvevő médiumoktól elhatárolódik mind addig, míg azok vissza nem térnek a közerkölcs által megkövetelt objektív tájékoztatáshoz.

„A HVG a közerkölcs szabályait felrúgva, bizonyításra alkalmatlan, többszörösen megvizsgált sajtpapírral próbálta lejáratni Magyarország miniszterelnökét.

Folytatásként, az üzleti érdektől vezérelt ellenzék, a hatalomra éhezők táborát kiszolgáló elektronikus és írott sajtó, azonnal megkezdte a nagy többséggel támogatott legitim kormányfő támadását.

A pénz oligarchák szorításában vergődő, megélhetési sajtó kényszermunkások az átadott forgatókönyv szerint, kénytelenek teljesíteni kenyéradó gazdájuknak.

Emlékeztetünk, hogy 1989-ben Orbán Viktor kiállása segítette hozzá a kelet – közép európai népeket, hogy felszabaduljanak a kommunista diktatúra alól. Elmaradtak Brezsnyev és Kádár csókjai, kivonultak a gyarmatosító oroszok. Nem Orbán Viktor hibája, hogy a posztkommunisták még hatalomra emelhették a pufajkás Horn Gyulát, a D-209-es Medgyessy Pétert, és az országot végleg csődbe juttató, Gyurcsány Ferencet, az apró család kedvencét.

A múlt még mindig kísért!

A CÖF-CÖKA a hazugságokat terjesztő, nemtelen uszításokban résztvevő médiumoktól elhatárolódik, mind addig, míg azok, vissza nem térnek a közerkölcs által megkövetelt objektív tájékoztatáshoz.

CÖF-CÖKA Vezetőség”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát, ha valaki munkásőr volt vagy párttitkár, akkor jogosan kísérti a múlt.

A felett viszont a CÖF-CÖKA vezetösége elegánsan átsiklik, hogy Viktor sokmindent mondott a Parlamentben, csak azt az egy szót, hogy "nem", nem mondta ki.
Nomeg az is érdekes, hogy immáron sokadszorra a Fidesz volt az a párt, amelyik megakadályozta az ügynökakták nyilvánossá tételét.
Ha esetleg erröl mondana valamit a CÖF-CÖKA vezetösége, az nagyon jó lenne...

Fogadhatna a CÖKA egy nyelvi lektort, mert az ismeretlen szerző nincs tisztában az egybeírás-különírás szabályaival.

"A HVG a közerkölcs szabályait felrúgva, bizonyításra alkalmatlan, többszörösen megvizsgált sajtpapírral próbálta lejáratni Magyarország miniszterelnökét."

CÖF-CÖKA,
ejnye-bejnye,
ti ezt nagyon nem gondoltátok át!

Az az egyik dokumentum,
amivel Orbán Viktor bizonyítani akarta az ő ártatlanságát,
az nektek "bizonyításra alkalmatlan sajtpapír"?

Hajh CÖF-CÖKA, hogy fogtok ebből kimászni?
(:–)))

Más kérdés,
hogy Orbán Viktor sem tudta, mit csinál,
amikor olyan dokumentumokat hozott nyilvánosságra,
amikből az derül ki,
hogy ő "társadalmi kapcsolata" volt egy "Győri Gábor" fedőnevű hálózati személynek.

És ezen a tényen
az sem változtat, hogy ezt a két dokumentumot Orbán az iratok tárgyát MEGHAMISÍTÓ CÍMMEL szerepeltette a közzétett "II. számú melléklet"-ben.

Prohászka Ottokár az ilyeneket hívta hívta, "tintakuliknak".
"Akik a sajtót arra használják, hogy a köztisztességet botránkoztassák, s a közerkölcsöt gyengítsék, azok magának a sajtószabadságnak az alapjait szedik szét" Prohászka Ottokár 1914

Vagyis nincs új a nap alatt.

"A pénz oligarchák szorításában vergődő, megélhetési sajtó kényszermunkások az átadott forgatókönyv szerint, kénytelenek teljesíteni kenyéradó gazdájuknak."

Mert te, MOPO és én, a három pedofil jól megértjük egymást...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés