Keményen dolgozó végrehajtók

2015. március 20. 11:46

Seres László
hvg.hu
Miért kell megalázott helyzetből hűséget esküdni, és felhívni a Párt figyelmét arra, hogy ők nem ellenzékiek?

Miért kell megalázott helyzetből hűséget esküdni, és felhívni a Párt figyelmét arra, hogy ők nem ellenzékiek?

Azért, amiért a Hír Tv-s/magyar nemzetes kollégák nézhetőbb/olvashatóbb médiát tudnak majd csinálni, de függetlenebbet nem: ugyanazon logikák, ugyanazon gondolati csapdák foglyai ők, mint azok, akikhez eddig dörgölőztek. Van a jó szándékú, de sajnos bénán kommunikáló kormány, és van az ellenzék, ami eleve szitokszó, hiszen a haza nem lehet ellenzékben. Számukra az évi 80 millárdért megvalósított Kaisers TV-vel az a fő baj, hogy dilettáns és sokat hibázik az elején, nem pedig az, hogy ebben a formában puszta léte is hazugságra, manipulációra és az adófizetők pénzének lenyúlására alapul.

Sem a Hír TV-ből »lelkiismereti okokból«orbános selfie-vel távozó gerinces médiaszakemberektől, sem a jobb híján maradóktól nem hallottuk soha mindazt az alapvetést, amivel mostanában szinte naponta megtisztelnek: a lojalitás határairól (D. Horváth Gábor MN-főszerkesztő most jön rá»Egy párt és egy lap útja soha nem lehet azonos«), a kritikai hang létjogosultságáról, »polgári« és »konzervatív« értékekről.

Hol volt ez a sok keményen dolgozó, konzervatív polgár, amikor kedvenc pártjuk az elmúlt években szétkúrta az alkotmányosságot, a jog uralmát, az intézményekbe vetett bizalmat, a piacot és a versenyt, a közoktatást, a magánnyugdíj-pénztárakat, majd Putyinhoz kötötte az ország szekerét? Hol voltak, amikor kedvenc pártjuk csupán megbízható, gyors és pontos végrehajtóknak tekintette őket?

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

LOL

Micsoda nagyképűség amikor egy olyan médiamukkmunkás ekézi a hitelességet akinek médiafelülete megjelentette a Teller levelet, a "hiteles" bajai videofelvételt, ahol Simicskát lenullázták most meg az egekbe emelik.

"Hol volt ez a sok keményen dolgozó, konzervatív polgár, amikor kedvenc pártjuk az elmúlt években szétkúrta az alkotmányosságot, a jog uralmát, az intézményekbe vetett bizalmat, a piacot és a versenyt, a közoktatást, a magánnyugdíj-pénztárakat, majd Putyinhoz kötötte az ország szekerét?"

Sehol, fentemlitett baromsagok ugyanis csak a te hagymazas kepzeletedben leteznek, ahol elo emberek nyilvan nem letezhetnek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés