A Napi Gazdaság léphet a Magyar Nemzet helyére

2015. március 24. 13:13
A Magyar Nemzettől távozott Liszkay Gábor fogja megszerezni a Napi Gazdaságot a Századvégtől, majd átszervezés után ez a lap léphet a Magyar Nemzet helyére – írja a 444. A portál szerint a megújuló szerkesztőség élére jó eséllyel Csermely Péter és Villányi Károly érkezik.

A 444.hu úgy tudja, a Napi Gazdaság veheti át a Magyar Nemzet korábbi helyét a kormányoldalhoz közeli médiapiacon. A portál szerint eddig is elfogult és állami hirdetésekkel bőven ellátott lap átalakításokon fog átesni, és gazdasági témákról is kevesebbet ír majd, miután a Simicska-birodalomból látványosan távozó Liszkay Gábor megszerzi a jelenlegi tulajdonos Századvégtől. A 444 azt jósolja, a főszerkesztő valószínűleg a Magyar Nemzet egykori főszerkesztő-helyettese, Csermely Péter lesz – aki ugyancsak az emlékezetes gecizős napon hagyta ott korábbi munkahelyét –, az ő helyettese pedig a szintén ex-nemzetes Villányi Károly lehet.

A cikk az valószínűsíti, hogy a Napi tartalommegállapodást köt a megyei lapokat kiadó Pannon Lapokkal arról, hogy ellátja őket anyagokkal, cserébe maga is átvesz helyi tartalmakat.

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában