Tomi! Szeretném, ha tudnád, hogy részemről nincs harag.

2015. április 10. 11:15

Puzsér Róbert
Facebook
Látom, most én vagyok soron. Holnap majd valaki más. Ez is egy munka, el kell végezni. És Neked ez jól is áll. Ügyesen csinálod.

„Úgy tűnik, Deutsch Tomi tegnap váratlanul tiszta kokainhoz jutott, mert minden eddiginél kreatívabbnak és szellemesebbnek bizonyult. »Simics megvette Puzsért. Felkészül Berki Éden Hotel Krisztián.« - twittelte a miniszterelnök kedvenc plüssfigurája, a nőcsábász, kriptokonzervatív cybershowman.

Tomi! Szeretném, ha tudnád, hogy részemről nincs harag. Értem, miért mocskolsz, miért gúnyolódsz. Tudom, hogy nincs benne semmi személyes. Van, akinek minisztérium jut, van, akinek trafik, van, akinek jachtkikötő. Neked évi ötvenmillió, meg az a lealacsonyító szerep, hogy szart kensz magadra, aztán megpróbálsz minél közelebb férkőzni, majd egy jól irányzott mozdulattal váratlanul belecsimpaszkodni a célszemélybe. Látom, most én vagyok soron. Holnap majd valaki más. Ez is egy munka, el kell végezni. És Neked ez jól is áll. Ügyesen csinálod.

Arra viszont megkérlek, hogy azt a szerencsétlen Berki Krisztiánt hagyd ki a játékból! Nagyon nem ezt érdemli Tőled. Ez így egyszerűen nem tisztességes vele szemben. Berki, ez a műveletlen és pénzéhes, kölcsönautókkal hencegő proli abból gyártott ismertséget, hogy azt hazudta a magyaroknak: ő Tarsoly Csaba, ő Andy Vajna, ő Deutsch Tamás. Mindazt a jogos dühöt, amit az emberek az őket kifosztó tolvaj politikusokkal meg az üzleti sleppjükkel szemben éreznek, ez a szerencsétlen balek pármillió forintért magára vállalta.

Nem sajnálom, mert kapzsi és gátlástalan figura. Te viszont hálával tartozol neki minden átpartizott brüsszeli éjszaka és minden szabadságharcos-rezsicsökkentős póz után, mert Nélküle ez nem menne ilyen könnyen. Berki a Ti bűneitekért ment fel a TV2-re, a Ti bűneitekért szenved, a Ti bűneitekért gyalázzák és mocskolják. Végül a jól megérdemelt felejtés sorsára jut. Csak egy töviskoronát visz majd magával, és a bűneitek javát.

Kérlek, Tomi, legyen Benned annyi becsület, hogy ha a szádra veszed a nevét, azt tisztelettel tedd! Annyira nem aljasulhat el a magyar politika, hogy egy Deutsch Tomi alázza a Berki Krisztiánt. Kérlek, kérj bocsánatot! Tőlem nem kell. Csakis Tőle!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"..Annyira nem aljasulhat el a magyar politika, hogy egy Deutsch Tomi alázza a Berki Krisztiánt..."

Ez tetszett!!!!!

LOL

Jól van fiuk! Csak faszbukozzatok! Kell a népnek az ingyen cirkusz, ha már kenyérből kevesebb jut.

Amúgy meg a többször bérmálkozó megfogalmazta; „Mindenki döntse el magában, hogy 4-500 ezer forintért csinálja a dolgot, ami kurva fontos, különösen, ha az embernek már nincsen más szakmája,”

Puzsérnak igaza van.

Neki is meg kell élnie valamiből, meg Deutschnak is.

Mindketten azt csinálják, amihez a legjobban értenek.

Tompika, a netadó-konzultáns

Fel le barátom. Imádkozzunk, mert közeleg a világvége. Bár ki tudja, még az is lehet, hogy az USA elhozza a világbékét. ;-)

Csodálatos vagy amikor így tudsz lelkesedni. :-)

Igazából nem világos, miért baj az, hogy Simicskától kap fizetést.

Ugyanonnan, ahonnan korábban Bayert, Csermelyt meg a többit fizették.

A pénznek nincs szaga.

Ha azoknak jó volt, jó lesz Puzsérnak is.

Nagy vagy, Blognyeső!!!!

Amúgy ez a gigászok harca.
Lóverseny helyett ezekre kellene fogadni.

"Ha valóban másokért hozott, önzetlen áldozat Berki tevékenysége"

Szövegértés-leckék, és iróniaérzékelő. Ezek hiányában teljesen felesleges klaviatúrát ragadni, mert csak ilyen okosnak szánt zagyvaságok kerekednek ki belőle.

Picit azért nézz utána, mit jelent a személyeskedés.

Nagyszerű. Akkor most a női kvóta is teljesítve. Együtt a csapat. ;-)

te csak bízzál Tállai Andrásban

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés