Most mindannyian Borsa Miklósok vagyunk

2015. április 14. 14:19

Szily László
Cink
A Cink kiáll a megvert M1-híradós mellett. Aki megütötte , a sajtó- és véleményszabadságot támadta, és személyesen minket is megütött.

Borsa Miklós egy tévécsatorna alkalmazottja, és vele szemben könyedén bevethetjük a Főbenjáró Tévés Büntetést, miszerint ha úgy érezzük, hogy béna vagy hazudik, átkapcsolunk, és soha többé nem térünk vissza. Borsa Miklósról megmondhatjuk, lerajzolhatjuk és leírhatjuk a véleményünket. Borsa Miklós olyan munkát választott – ráaádásul közpénzből fizetett munkát –, amivel automatikusan jár a nyilvánosság, annak az összes jó és rossz oldalával együtt. Bármit le kell nyelnie, amit a tévés produkciójáról mond vagy ír az ember. De ebbe természetesen nem tartozik bele a megverése.

Ezt még kétségbeesett tiltakozásnak sem lehet minősíteni És ez még csak nem is szimpla bűncselekmény vagy szabálysértés. Borsát azért verték meg, hogy legalább szimbolikusan elhallgattassák. És ezzel az összes magyar újságírót verték meg és próbálták meg elhallgattatni. Nem egy embert csépeltek, hanem szabadságunk egyik fontos zálogát.

Ebből a szempontból tökéletesen mindegy, hogy egy hazugnak érzett, közpénzből fenntartott kormányközeli hangot akarnak elhallgattatni, vagy mondjuk egy bátor, független leleplezőt. A lényeg a gesztus: nem tetszik, amit mondasz, betöröm a pofádat. Ez ugyanolyan gusztustalan és elfogadhatatlan, ha a Híradó munkatársával művelik, mint ha az Átlátszóéval tennék.

A magyar köztévé miatti dühöt Borsán kiadni ettől függetlenül is totál értelmetlen. Az igazi bűnösök azok, akik megrendelték a közmédia totális hazugsággépzetté alakítását, meg azok, akik törvényíróként és magas beosztású közmédiavezetőként megvalósították. Meg azok a szerkesztők, akik nap mint nap meghamisítják a híreket. Önmagáért nyilván 100 százalékban felelős Borsa, de az egészen biztos, hogy a mai magyar közmédia nem miatta ilyen.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jé, vannak még valódi liberálisok ebben az országban, akik nem csak akkor villognak a liberalizmusukkal, amikor az érdekük úgy kívánja!?

A köztévé új híradóját/csatornáját már akkor támadták ezerrel, mikor még el sem kezdte az adást.
Most valami felheccelt barom úgy gondolta, hogy ütni is joga van.
Képzeljük el, ha pl. azt a kedves ATV-s némbert (vmilyen Olga?) meglegyintenék!
Már szerveződne a millióan Olgánkért faszbuk-csoport.

Pedig milyen sokat tettek/tesznek azért ők is, hogy egymás ellen hergeljék az embereket, hogy egymásnak essenek, ne csak a szavak szintjén.

Azért nagyon aranyos ez a Szily, mert úgy fejti ki a részvétét, hogy belerug Borsba a köztévébe és lazán lehazugoza.

Ez majnem olyan, hogy nem szarunk a kutba csak a kávájára, s egy laza mozdulattal belökjük.

Mellesleg a nagyon független agyon balliberális sőt magát jobboldalinak aposztrofált Simicska média kezdte a hecckampányt az uj közszolgálati csatorna ellen s úgy általában az átalakitások után. A Hir 24 a Petőfi tv és az új Duna is célkeresztbe volt, de főleg a teljesen új M1 ahol teljesen új fiatalokkal feltöltött gárdával országos tudositó hálózattal kezdték a müködést.

Gondolom a konkurencia miatt őldösi őket a rossebb.

Szily nagyon tudja, milyen a magyar média, csak vissza kell emlékeznie, mit csináltak vele a ballibekkel összefogva-most az mindegy, hogy mi okból. A ballib média nagyban felelős az m1 ellen keltett hangulat miatt. Mindenki emlékszik, mit műveltek az indulást követő első egy héten.
Aztán beállt az m1, jól működött és tényleg megfelel a közszolgálatiságnak. Bőven vannak ellenzéki politikusok, akik elmondják a véleményüket. Meg is szűnt a ballibek részéről az m1 támadása. Hetek óta egy sort sem írtak róla, ez igazolja a jó működést.
Érdemes máshol is kommenteket olvasni. Pl a népszabó, vagy a startlap hozzászólói nagyon el vannak vadulva és nem látják a fától az erdőt.

A média felelőssége szerintem is vitathatatlan. Biztos, hogy tisztában vannak a hatalmukkal, mégis a gyűlöletet gerjesztik. Mindent meg lehet írni sokféleképpen. A ballib média meg valakinek az intésére működik, úgy tűnik, ugyanis egy témát két napig ezerrel elemeznek 120-an, aztán otthagyják, onnantól csend és 70 fokos lábszag, amit hagynak maguk után.

Önök Szily László nem Borsa Miklósok, hanem hiteltelen firkászok.

A nép feledékeny, az új mantrák elvonják a figyelmét a lényegről.

A Hír-TV-seket is inzultálta a csürhe.

Válaszok:
pollip | 2015. április 15. 7:49

Az ATV-ben csak az Olga meg az Egon hiteles. ;-)

Akkor nem állt ki senki.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés