Jövő héten indul az új kormánypárti napilap

2015. április 18. 12:51
Jövő héten jelenik meg az új kormánypárti napilappá fejlesztett Napi Gazdaság első száma. A fél volt Magyar Nemzet részt vesz a lap szerkesztésében, melynek tulajdonosa Liszkay Gábor, a főszerkesztője Csermely Péter, főszerkesztő-helyettesei pedig Villányi Károly és Czirják Imre lesz.

A jövő héten megújuló, a Magyar Nemzet és a Hír TV exmunkatársaival feltöltött Napi Gazdaság lesz az új kormánypárti napilap – írja a Pesti Srácok. Ahogy arra számítani lehetett, a lap tulajdonos-lapigazgatója a Magyar Nemzet volt vezetője, Liszkay Gábor lesz. A főszerkesztő Liszkay egykori helyettese, Csermely Péter, főszerkesztő-helyettesek pedig Villányi Károly, a Nemzet volt rovatvezetője, valamint a korábban Hír TV-ben dolgozó Czirják Imre lesz.

A belpolitikai rovatot a Magyar Nemzet exfőmunkatársa, Haraszti Gyula, a gazdasági rovatot Kiss Gergely (korábban Magyar Nemzet, Magyar Hírlap), a külpolitikát és a publicisztikát szintén exnemzetesek (Sitkei Levente, Berszán György) viszik majd. Gajdics Ottó korábbi Lánchíd Rádió- és Hír TV-vezér lapszerkesztő lesz a lapnál. A Pesti Srácok szerint a Napi Gazdaság eddigi munkatársai feltehetően a Habony-féle Modern Media Group tervezett gazdasági portáljához távozhatnak. A portál szerint a Napi Gazdaság így formálisan és informálisan is leválik a Századvégről, és a Habony-féle körtől is független lesz.

Összesen 62 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

:-)
Akkor a simicska helikopter egyre közelebb kerül a földhöz és darabokra hullik, hacsak nem csinálnak egy erős jobbra fordulatot.

A Napi Gazdaság, a magyar dolgozók pártjának központi lapja. Hétfőn Best of Orbán melléklettel jelenik meg.

Válaszok:
Laibach | 2015. április 18. 13:20

A párt első titkára hamarosan elfog látogatni az újság szerkesztőségébe is, hogy személyes jelenlétével buzdítsa a belső és külső ellenséggel történő harcban a helytállásra az újság szerkesztőit.

A párt nem hagy magára senkit.

Válaszok:
Laibach | 2015. április 18. 13:24

A "444-es, indexes, szélsőliberális arc," majd csinál sok hiteles videofelvételt, Teller levelet és együtt megjelentetik a "Napi Bulvár" című napilapot és az LPM-t, Liberális Pesti Műsor. Az első szám október 12.-én új Karácsonykor fog megjelenni. Laptulajdonos lesz Karácsony Szilveszter.

Az állami munkahelyeken ezek után a nosztalgia jegyében Napi Gazdaság félórákat kell tartani, hogy ideológiailag megerősödjenek a dolgozók.

Nagyon fontos, de még nem tudjuk, hogy a népgazdaság előremenetele szempontjából kiemelkedően fontos sport és stadion rovat vezetését az első titkár elvtárs kinek hagyta jóvá.

Válaszok:
oskar | 2015. április 18. 14:10

Kiváncsian várom és addig nincs véleményem, amíg nem olvastam egy cikket sem, mint itt szinte mindenkinek:-)))

Zoltai majd elmeséli Neked a részleteket. :)

Rossz a hasonlat!!!!
Mert abban a rendszerben -amelyhez hasonlítod- nem voltak ellenzéki lapok.
Most meg azok vannak túlsúlyban.
Tehát így szükség van egy olyan lapra amely a kormány nézőpontját tálalja.

1.Majd meglátjuk , mi történik a piacon : mekkora elszívó ereje lesz a MN-től az új napilapnak , mennyire radikalizálja ez a MN-et az Orbán-ellenes fordulatban .
2.Ez ki fog derülni , de arra tippelek , hogy Simicska a "Jobbik" szimpatizánsokkal akarja eltartatni a lapját , hiszen a kormányhű olvasók nemigen olvassák , a baloldaliak pedig legalább annyira utálják Simicskát , mint Orbánt .
3. Mindenestre , vásárolni fogom az új napilapot , s másokat is erre bíztatok .

Egyetértünk. A ballib támadásba lendült, szórja a hazugságokat, csúsztat és manipulál. Azt sem lehet elhinni nekik, amit kérdeznek.

É is néha szokásból odakapcsolok egy pár percre ami elég ahoz, hogy ne akarjam végignézni épp futó müsort.A munkatársakból semmilyen pozitiv kisugárzás inkább sablonosan mondják az előírt szöveget véleményt, de nagyon frusztrált minden.

Szóval elvesztette azt az imaget amit a megalapitásakor és még utána is nyújtott. Ennek oka lehet az is, hogy a többszöri tulajváltással hátrányára változott. Simicska meg végképp betett a jobboldali médibirodalomnak, ami azelött egy közös arculattal müködött az elektronikus és irott sajtóban.

"..Siránkozni kezdett a Fidesz egyik szövetségese.."

Elindult a traktor kifelé....


http://index.hu/belfold/2015/0..

"A lényeg, hogy színvonalas legyen."

A színvonalra Gajdics Ottó a garancia.
(:–)))))))))))

A JÖVŐ HÉTEN INDUL AZ ÚJ KORMÁNY...

(Idáig olvastam, de látom, átvertek:))))

Maradok a Magyar Nemzetnél, amit 60 éve olvasok. De nem ezért, hanem azért mert nem szeretem a steril, kritika nélküli véleményeket. A balib véleményeket meg ki sem tudom kerülni a neten.

A mi tízlakásos lépcsőházunkba kéthetente egyszer jár lapkézbesítő, mikor nekem bedob egy szakfolyóiratot.

A metrón is csak a Metropolt lapozgatják (ingyenes), esetleg Blikket.

Lemaradtál egy brosúrával! Tíz-tizenöt éve volt balos sajtófölény, azóta nincs. Sőt!

Amúgy a közhangulatot befolyásolása már kicsúszott a nyomtatott sajtó kezéből. A fiatalok jobbára az internetről, a nyuggerok meg a tévéből tájékozódnak.

Aki nem érti az iróniát, az egyéb aljasságra is képes! :)))))

Benne van a cikkben.. Ősz tájékán új név is lesz

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában