Népszabadság: Felmondott a Magyar Nemzet teljes sportrovata

2015. május 4. 16:24
Az ötfős sportrovat minden tagja felmondott a Magyar Nemzetnél – tudta meg a Népszabadság, amely úgy értesül: mind az öt újságíró júniustól a Napi Gazdaságnál folytatja munkáját.

A Népszabadság értesülései szerint felmondott Magyar Nemzet ötfős sportrovatának összes tagja. A lap úgy tudja, hogy Ballai Attila rovatvezető és lapszerkesztő, Deák Zsigmond, Fábik Tibor, Ch. Gáll András és Novák Miklós újságírók fejében már februárban felmerült a távozás gondolata, amikor Liszkay Gábor főszerkesztő és mások is emlékezetes körülmények között távoztak a Magyar Nemzettől, illetve a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó más médiumoktól. A Népszabadság úgy tudja, hogy az öt sportújságíró júniustól a Liszkay vezette Napi Gazdaságnál folytatja munkáját. „Mindannyian egyéni döntést hoztak” – tette hozzá a lap.

Hétfői hír, hogy a Napi Gazdaság árát 340 forintról 180 forintra csökkentették. Emellett a Népszabadság úgy értesült: hamarosan több százmilliós állami hirdetési csomagra számíthat a napilap, amelyet éppen a Simicska-érdekeltségbe tartozó médiumoktól vehetnek majd el.

Összesen 15 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés