Új roamingdíjakat vezetnek be a mobilszolgáltatók

2015. május 4. 19:30
Mindhárom nagy magyarországi mobilszolgáltató átalakítja roaming-díjszabását: a Telekom hétfőn közölte, hogy új roaming-kedvezményeket, egyes csomagoknál díjmentes szolgáltatást vezetett be, a Vodafone már korábban bejelentette, hogy egyes csomagoknál eltörli a roaming-díjakat, és a Telenor is a roaming-díjszabásának átalakítását tervezi.

A Vodafone április elsején jelentette be, hogy aznaptól eltörli az európai roaming-díjakat az új lakossági és üzleti korlátlan Red csomagjainál. A Telekom hétfői közleménye szerint 2015. május 1-jétől új roaming-kedvezményeket és -ajánlatokat vezettek be. A lakossági ügyfelek számára kínált legnagyobb, korlátlan belföldi beszélgetést kínáló díjcsomag mellé például díjmentes roaming telefonálást (hívásindítást és fogadást) és üzenetküldést biztosít a hazai és azon EU országok hívószámainak irányába, ahol az ügyfél éppen tartózkodik, roamingol. A Telenor is azt közölte az MTI érdeklődésére, hogy átalakítja romaing-díjszabását, és hamarosan megjelenik az új ajánlatokkal.

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A majdanisták figyelmébe, akik belekeveredtek egy geopolitikai játszmába: sose fájt nekik a havi több tízezer forintos barangolás. Ráadásul külföldön nem a pofázás a legfontosabb, hanem az internet elérés. Jobban, mint idehaza. De jó lehetett monitorokat belebaszni magán- és pártházakba, meg notebook árú mobilokkal egyszerre világítani.

Esedékes az új pápaszem.
Úgy olvastam, hogy új roma ing díjat vezetnének be.

Lényeg, hogy nehogy meg merjük megadóztatni a jótékony multikat.
Mer' Ajrópa akkor szomorú.

Válaszok:
hátakkor | 2015. május 5. 6:52

A Telekom Q3 EBIT-je 150 milliárd ruppó volt, de jó volt a neo-kommunistáknak egyszerre feltartani a világító mobiljaikat sötétben, meg monitorokat beb@szcsizni pártházba, hogy a nagyi tudjon skype-olni a manchesteri kocsma backoffice-jában mosogató unokájával.
Az ügyvivő tiszt bemajdanoztatta ezeket, közben meg meglett a Jobbik első egyéni győzelme Tapolcán.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés