Szégyen Hotel

2015. május 7. 13:59

Puzsér Róbert
Magyar Nemzet
A mindenkori magyar állam a kereskedelmi tévék által befizetett frekvenciabérleti díjakért könnyű kézzel dobja oda milliók pszichéjét a szellem kútmérgezőinek, akik addig ütik-vágják a társadalom ízlését és értékrendjét, míg mindannyian meg nem tanuljuk önfeledten élvezni a főműsoridőben zajló szexuális zaklatást.

„Széles körű felháborodás hullámzott végig a hazai értelmiségen az Éden Hotel című TV2-es trash-reality egyik adása kapcsán, amelyben egy női szereplőt valamelyik – ilyen formátumokhoz nélkülözhetetlen – kigyúrt gyökér szexuálisan zaklatott. A bántalmazott lány hiába sírt és tiltakozott a bekamerázott térben, senki nem avatkozott közbe.

A zaklatót nem zárták ki, a jelenet pedig adásba került – a készítők izgatottan várhatták a nézettségi adatokat: vajon mennyi pénzt termel a társadalom újabb alámerítése az ösztönlét ragacsos emberalattiságába? Ne ünnepeljük a szerény következményeket, hiszen az elmúlt tizennyolc évben, amióta kereskedelmi tévés hulladék szennyezi rendszeresen a magyar emberek tudatát, nem volt olyan társadalmi tabu vagy kulturális norma, amin a televíziók producerei ne léptek volna át nap mint nap. Ilyen botrányok is voltak már szép számmal, és hiába ült össze a tekintetes Médiatanács, soha semmi nem változott. A mindenkori magyar állam a kereskedelmi tévék által befizetett frekvenciabérleti díjakért könnyű kézzel dobja oda milliók pszichéjét a szellem kútmérgezőinek, akik addig ütik-vágják a társadalom ízlését és értékrendjét, míg mindannyian meg nem tanuljuk önfeledten élvezni a főműsoridőben zajló szexuális zaklatást.

Az új szórakoztatás az iszonyat, a gyász és a betegség, az új híradás az erőszak, a borzongás és a vérszomj. Azok, akik tudatos szereplőválogatás, alkohol, szexuális játékok és egyéb pszichológiai módszerek segítségével olyan helyzetet teremtenek, amikor nemi erőszak kísérlete megtörténhet, nem csak azért felelősek, mert nem avatkoznak közbe. Nemcsak azért felelősek, mert cinikusan adásba szerkesztik a szexuális zaklatást, hogy abból profitot sajtoljanak, hanem felelősek minden percért, ami a kamerák előtt zajlik. Az a zaklató ott a képernyőn nem magányos elkövető. Bűntársai mindazok, akik a történtek láttán mossák kezeiket, akik holnap újra munkába mennek, hogy műsort gyártsanak. A pusztítás nyomán felszakadó sebek profitot véreznek. Az a lány ott a képernyőn nem magányos áldozat. Társai annak az ideák nélkül tengődő nemzedéknek a tagjai, akik a kereskedelmi tévék kultúrgyilkos műsorain nőttek fel, akik számára az élet végső állapota tizenöt percnyi hírnév, amelyet a tévécsatorna emberi méltóságuk lerombolásának fejében listaáron szolgáltat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Puzsér fiam!
Ezennel mint egy 1968-70-es, egykori magyar Néphadsereg Kiváló Katonája, kitüntetlek a Magyar Újságírás Kiváló Katonája címmel.
Ez komoly ám, Róbert!
Fogadd gratulációmat!

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2015. május 7. 14:13

Fontos: nem párttag MN Kiváló Kat.

Fogadok, ez a Puzsér gyerek ma reggel a fél hatos Pataky-féle ufo-val érkezett a Földre.

Azt írja:

"Az új szórakoztatás az iszonyat, a gyász és a betegség, az új híradás az erőszak, a borzongás és a vérszomj."

Ember, kapjál már a fejedhez, és menjél el egy könyvesboltba, antikváriumba, vagy könyvtárba, aztán olvass bele egy történelmi témájú könyvbe!

Melyik kor volt az, amikor NEM a fentiek játszották a fő szerepet?

Ez nem az új szórakoztatás, hanem a régi. A kereskedelmi tévék nem kutatóműhelyek, hogy újakat találjanak ki: ami évezredekig jó volt jó lesz most is.

Képtelenek vagyunk megvédeni a társadalmat, amit elemészt a kereskedelmi tévék profitfasizmusa.

A görény banda a TV2-nél pénzért minden aljasságra képes! Ha kell pénzért egy tetűt is elhajt Vácig!

Cinikusan adásba szerkesztik a szexuális zaklatást, hogy abból profitot sajtoljanak.

Arra a célra, hogy a biztonságunk és a normáink felett őrködjön, az úgynevezett államot hoztuk létre, amin az a tény sem változtat, hogy ezt a funkciót látványosan nem tölti be. Nem teheti, mert ha a Médiahatóság intézkedne, azonnal beindulnának a "Testvéri Tankok" és a sajtószabadság eltiprásáról hörögnének!

Született már néhány kiváló film, amely az ilyen típusú TV csatornák gátlástalanságát mutatja be magas művészi színvonalon.

Ilyen volt "Az éhezők viadala"!

Te most viccelsz, ugye?

Az ominózus jelenetet vmikor decemberben vették fel, és áprilisban műsorra tűzték. 4 hónap alatt a szerkesztőség arra jutott, hogy ez így nyugodtan lemehet a tévében.
Még egyszer: 4 hónap állt a rendelkezésükre, hogy kiszerkesszék az adásból. Ugyan milyen morális szemétdombon élnek ezek az emberek?

de ezzel most azt akarod mondani, hogy nyugodtan zaklassanak nőket tévéműsorban, mert van távkapcsoló?

Emlékszem amikor elkezdődtek az EU társulási tapogatózások két előfeltétel volt. Alapszerződések a trianoni nyerészkedőkkel és két kereskedelmi bulvártv.

a jobbik szokás szerint megint fasz. Nem kell se betiltani, se sóval behinteni. Fizetőssé kell tenni. A többség nem azért nézi, mert nem lenne, ami jobban érdekli, hanem mert ez van az alapcsomagban, ez érhető el mindenhol a párttévén kívül.
Ja, és a médiatörvényt sokkal szigorúbban be kell tartatni, a vétségekért sokkal nagyobb pénzbüntetést kell kiróni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában