Jobbik: Bayer Zsolt 75 ezer forintos órabért kap a Miskolc TV-től

2015. május 11. 20:29
A Jobbik a miskolci fideszes önkormányzat médiáját kifogásolja, szerintük az egyoldalú sikerpropagandát folytat hiteles tájékoztatás helyett. Bayer Zsolt nettó 300 ezer forintos szerződése sem tetszik a pártnak.

A Jobbik szerint a miskolci városvezetés a helyi médiában egyoldalú sikerpropagandát folytat, miközben a megyeszékhely valós helyzetéről nem ad tájékoztatást. Badány Lajos, a Jobbik önkormányzati képviselője sajtótájékoztatóján kiemelte: a Jobbik a múlt héten öt sajtótájékoztatót tartott, de ezekről az újságban egyetlen betűt sem közöltek le.

A Jobbik szerint a miskolci önkormányzati lap és televízió kiadója, a Mikom „budapesti és debreceni bértollnokok alkalmazásával, milliós nagyságrendű kifizetéseket folyósít holdudvarának, a köz vagyonából” — számol be a Jobbik-közeli Alfahír portál. A párt többek közt Bayer Zsolt szerződését kifogásolja, mely szerint a jobboldali médiaszereplő havi nettó 300 ezer forintért szerepel a miskolci televízióban. A párt szerint ez a négyórás adásidővel számolva 75 ezer forintos órabért jelent Bayer Zsolt számára.

Összesen 111 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"a négyórás adásidővel számolva 75 ezer forintos órabért jelent"

nettó MSZP-s tempó

Góg-Magóg-DeMagóg-Jobbik

Na és? Hogy klasszikust idézzek.
Ostobácska Celeb Izéke vajon milyen órabért kap a ker. tévéknél?

Bayer nagyon méltányos tarifát számolt fel.

Az Alfahir az a jobbikos TV amit a Hir-TV-től lelépett Kisberk Szabolcs vezet.

Ki finanszroza a Demagog Csatornát ahol hecckampányt folytatnak, dezinformációkat és hazugságokkal tömik a nagyérdemü fejét. Csak nem Simicska vagy Soros is besegit a civil társadalom támogatása cimén.

Ti már tényleg beteg lelkü emberek vagytok. Meséld el mi köze Orbá Viktor Magyarország Miniszterelnőkének egy helyi TV müsorpolitikájához, mi köze ahhoz, hogy kit kérnek fel müsorok készitésénél.

Borghesia - Ni Upanja Ni Strahu (No Hope No Fear) (Official)

https://www.youtube.com/watch?..

A másik oldalon meg ott vannak az ifjúkommunista kisz titkárok Zoltai Gusztávok, ezek után le is szögezhetjük, hogy nem volt rendszerváltás.

Válaszok:
Laibach | 2015. május 11. 21:27

"..a későbbi Bibó-kollégiumban – jött létre a Fidesz. Eredetileg Demokratikus Szocialista Ifjúsági Szövetség (DSZISZ) lett volna a neve, ami alig különbözött a Rákosi-kor ifjúsági szervezete, a Dolgozó Ifjúság Szövetsége (DISZ) rövidítésétől. Néhány „keresztapa” valóban úgy képzelte, hogy a DSZISZ elismeri a kommunista párt vezető szerepét, a Varsói Szerződést meg a KGST-t..."


http://books.hu/files/pdf/2411..

Válaszok:
Laibach | 2015. május 11. 21:28

".. későbbi Bibó-kollégiumban – jött létre a Fidesz. Eredetileg Demokratikus Szocialista Ifjúsági Szövetség (DSZISZ) lett volna a neve.."

Ez egyébként tényleg döbbenet.
Mármint az, hogy mennyire nem gondolunk bele.
Abba, hogy mennyit keres a mentős -aki ha úgy adódik bármelyikünk életét menti meg.
Vagy nem.
És a vagy nemben bizony benne van a fizetése, a fáradtsága, esetleg fásultsága, felkészültsége- no és a szervezet szervezettsége, a kórházak fogadó képessége/készsége, a mentőautók állapota.

Úgyhogy hajrá, bayerzsoltoknak még több pénzt- nem baj, hogy mentősökre már nem futja....és sok más valóban fontos dologra sem.

Válaszok:
ThunderDan | 2015. május 11. 21:37

És ha van? A párt EP csapata ezt Euróban csinálja. Akár zsidók, akár nem, akár kágébések, csanádok, balczók, akár balónék. Nincs új a nap alatt.

Végtelen demagógia.

A világ minden országában többet keres az adott ország (egyik) vezető publicistája, mint egy mentős.
Az USA-ban vagy Nyugat-Európában szerintem sokkal szélesebb is az az olló, mint Magyarországon.

De mi csak mérjünk mindent "lélegeztetőgépekben". Mondom, hogy nettó MSZP-s tempó.

Válaszok:
belga | 2015. május 18. 19:01

:))))

És akkor ugye az EP-képviselőik "stábjáról" még nem is beszéltünk. Például a "nem-álláshalmozó-á-dehogy" Novák Elődről.

http://hvg.hu/itthon/20120731_..

A Tiszták.
MUHAHAHA.

Lehet, hogy tehetséges volt, vagy szeretett volna lenni,de amit művel az kontraproduktív. Szerencsétlen pára. Főleg moralizálnia nem kéne.
http://alfahir.hu/node/48270

Úgy, hogy át kellene számolni a fizetését órabérre. Szigorúan a miskolci jobbikos mércével.

Meg a többi jobbikos EP-képviselőét is, különös tekintettel a 21 ezer eurós költségtérítési keretre, amelyből öt hónapon át kapott munkatársként (!!!) maga a - később EU-zászlót égető :D - rendíthetetlenül elvhű Novák Előd Jobbik-alelnök is.

A Tiszták.
MUHAHAHA.

Válaszok:
ThunderDan | 2015. május 11. 22:03

Egyébként konkrétan Kovács Béláról úgy hírlik, hogy alig-alig látják az EP-ben. Gyakrabban repdes Moszkvába, mint amennyit Brüsszelben meg Strasbourgban tartózkodik.

Magas lesz az órabér így, kedves jobbikosok. :))))

Csanád, Vona, Novák, KágéBéla meg kipa nélkül. Talán Csanád már igen

Miért nem figyelsz az elnök úrra?
Megmondta, hogy a Jobbik nem a te pártod, kereshetsz magadnak másikat. Le vagy nyesegetve. :))))

"A Jobbik osztozik minden áldozat gyászában – így a zsidóságéban is –, és ennek a gyásznak a megsértését vállalhatatlannak tekintjük."

És még mindig közelében sincs Vona a kormányzásnak... fogod látni kipában is, ha erre izgulsz. :)

Ez egy nem túl gazdag ország, ha nem vetted volna észre.
Nyugat-Európához képest naná, hogy rosszul keres mindenki: mentős, kertész, bolti eladó, kisiparos, mérnök, jogász, tűzoltó, tanár, újságíró (hogy a témánál maradjunk :D ) mindenki.

Ez evidencia. Ezen az alapon most akkor ne költsön az állam (például!) kultúrára, művelődésre, sportra, stb. stb. amíg nem keres minden mentős 1.500 eurót legalább?
LOL

Szóval igen, te tűnsz inkább demagógnak.

Arról van szó mindössze, hogy a Jobbik adja elő verbálisan azt a fajta "robespierre-i" ihletésű, jakobinus (kommunista?) demagógiát ún. korrupció ügyben, ami röhejessé válik, ha összevetjük az eddig általuk hozzáférhető szinteken - lásd iksolapéldaként: EP! - elkövetett svindlik gyakorlatával.

A Tiszták.
MUHAHAHA.

Nem érted.
Szlovániában (amely eleve jócskán előttünk jár) kb. megduplázták (!!!) az orvosok bérét (messze erőn felül). ÍGY IS ELMENTEK rengetegen, mert Ausztriában még annál is többek kapnak.

Németországgal NEM tudsz versenyezni.
Attól még civilizált országokban nyilvánvalóan szükség van (tényleg csak példaképpen) szimfonikus zenekarokra vagy (oh! irgalom atyja ne hagyj el!) egy-két stadionra is stb. stb.

Kognitív disszonanciában szenvedsz, már most.

Van Kovács Béla-ügy (fog még Vona elhatárolódni ettől az embertől :DDD), és azon felül is jól dokumentáltak a jobbikos EP-képviselők által (Szegedi Csanád, Kovács Béla stb.) elkövetett svindlik (lásd Novák Előd mint Szegedi Csanád munkatársa az EP-ben :D ). Jelenleg is OLAF-vizsgálat folyik.

Kéne egy albumot ezekből. :))))))))

Majd a Dzsobbik.

Na majd akkor elmélkedj erről, amikor vársz a mentősökre. Meg amikor visznek az ügyeletes kórházba azzal a mentőautóval amelyik olyan állapotban van, hogy félsz leesel az ágyról (persze nem).
És miközben tudatosodik benned: ameddig oda nem értek azokra a mentősökre vagy utalva akiket itt a munkáját mérhetetlenül alul értékeled. Ők abban a helyzetben megeshet: megmentenek vagy halni hagynak.
Ha nem Téged, akkor valamelyik kedves családtagodat. Szüleidet, gyerekeidet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés