Csintalan szerint Orbán rúgta ki őket

2015. május 13. 8:30
Csintalan Sándor szerint a jobboldali médiumok éléről lelkiismereti okokból távozó vezetők korábban hónapokig azt szajkózták, hogy „Orbán egy orosz kém”. Bayer Zsolttal vitáztak az Echo-n.

A mostanában gyakran Simicska Lajos nevében is nyilatkozó Csintalan Sándor és Bayer Zsolt csapott össze az Echo TV-ben, miután több cikkben és Facebook-bejegyzésben vitatkoztak egymással. A Lánchíd Rádiónál dolgozó Csintalan és a Magyar Hírlapnál dolgozó Bayer a jobboldali média szakadásáról beszélt a műsorban. 

Azt mondta Orbán Viktor, hogy mi, úgy ahogy vagyunk néhány százan, nem felelünk meg azoknak az ismérveknek, egy olyan sajtónak, amit ő elképzel a világról, meg kéne felelnie Öcsém!” – mondta Csintalan, aki azt is elmondta, hogy a Magyar Nemzetet vezető Liszkay Gábortól és Csermely Pétertől azt hallgatta korábban hónapokig, hogy „Orbán egy orosz kém”. 

Csintalan elmondta: a Nemzetnél és a Hírt TV-nél sokáig nem is tudta senki, hogy Simicska a tulajdonos. A Lánchíd Rádió munkatársa Liszkay Gábort és a Hír TV-től az Jobbik-közeli N1-hez igazolt célpontos Kisberk Szabolcsot is hazugnak nevezte. Bayer Zsolt nem sokat beszélt, de leszögezte: Simicska háborút kezdett Orbán ellen.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csintalan Sándor mindig kétkulacsos volt. Most is az. Hiteltelen.

Igaza van Beyernak amikor azt írja: "Persze az is lehet, hogy ennek az imprinting az oka. Vagyis a bevésődés jelensége, amikor például a tojásból kikelő kiskacsa azonnal követni kezdi a hozzá legközelebb eső mozgó lényt, amely szerencsés esetben az anyja, kevésbé szerencsés esetben egy elefánt. Na mármost, az emberek között ismert a felnőttkori imprinting jelensége, amikor az egyed már kifejlett példánynak számít (Csintalan), de valamilyen ösztönző hatására (kukorica, zabkása, moslék, marinírozott halszeletek à la Turbigo, kétfelé vágott tojással, vagy csak egyszerűen zsé) követni kezd egy másik lényt (Simicska), és követés közben hasonul hozzá."
http://magyarhirlap.hu/cikk/24..

Csintalan magatartását jól prezentálja az alábbi két történet, írás riport. Az is eléggé kifejező, hogy mely média felületen jelenik meg.

http://index.hu/belfold/2015/0..
https://www.youtube.com/watch?..

Bayer Zsolt Zsolt jól érvelt.
Többet tudnánk meg ha az érintettek is részt vehettek volna a vitán.
Szerintem a vita szervezőjének lehetőséget kellene adni erre.
Annál is inkább, mert Kisberk le lett hazugozva, nem tudva, miért.
Az Echo TV-nek javaslom, hogy terjessze ki a vitaműsorait több szereplősre.

Bayer Simicskát ostorozta. Már akkor (is)!

Mióta viseled szíveden a Fidesz megújulását?
Ezt a farizeus dumát!

Elvtárs, most is szembemegy Simicskával!
Hol itt a nagy fordulat? De hülye vagy...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés