A Napi Gazdaságnál rettegnek a melegektől?

2015. május 20. 14:44

Varga Attila
comment:com
Nem is tudom, mi lenne a kóser, ha a tévében a meleg karakter feltűnése ELŐTT felvillanna egy VIGYÁZAT, BUZIK!-felirat, esetleg hangjelzés is kísérné a belépőt, mondjuk egy hajókürt?

Azt sem értem, miért baj az, hogy a tévéműsorokban elfogadják a másságot, ahogy azt sem, hogy mit takar az »ömlenek« kifejezés, hiszen ha megnézem az eheti műsort, 130 csatornára levetítve, napi 18 órányi kontenttel, heti 7 napra számolva, és úgy kimatekozva, hogy egy óra = egy műsor, akkor 16 380 műsorról beszélünk, szóval ha ÖMLIK a melegtartalom, az ennek jó része kell hogy legyen, mondjuk napi 10 órában minimum, de persze erről szó sincs, a derék közíró sem sorolt fel tíz műsornál több példát.

A mindennapi életben megjelenő meleg karakterek és a nem beskatulyázható, sztereotípiáktól mentes melegek is problémát okoznak Szikszainak, nem beszélve az észrevétlenül behozott homoszexuálisokról. Nem is tudom, mi lenne a kóser, ha a tévében a meleg karakter feltűnése ELŐTT felvillanna egy VIGYÁZAT, BUZIK!-felirat, esetleg hangjelzés is kísérné a belépőt, mondjuk egy hajókürt? Vagy legyen egy bekarikázott B-betű a sarokban, hogy mindenki tudja, buzik vannak a tévében, tessék bemenekülni a pajtába/templomba/barlangba, és bezárni az ajtót szorosan? Legyen minden meleg karakter ruhájára varrva egy B-betű? 

Az a legnagyobb baja Szikszainak, hogy írása alapján egyértelműen retteg a melegektől. Mintha valami veszedelem lenne, ami a jó keresztyén újságírókra és barátaikra fenekedik a sarokban, és csak azt várja, hogy egy óvatlan pillanatban lecsapjon rá, és megbuzizza, hogy aztán sírdogálhasson a sarokban egy Rob Halford-képet szorongatva. És az a legszörnyűbb, hogy ezt ő maga sem veszi észre.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerintem vicces lenne, ha mindig megszólalna egy hajókürt, ha a képernyőn megjelenik egy buzi. Esetleg egy felirat a kép alján, hogy "vigyázat, termékmegjelenítés helyett buzimegjelenés várható".

Éberség, elvtársak, jön a "Prájd" !

Lehagytad a pontot a végéről, Sándor:)
Üdv a klubban!

1.Feltűnő , hogy a meleglobbi megnyilatkozásaiban mennyire szélsőséges kategóriákat vetít rá azokra , aki szót emelnek egy természetellenes viselkedés propagálása ellen : Szikszai tehát nem "retteg" , hanem egyszerűen szóvá teszi a meleglobbi nyomulását .
2. A homoszexuális propaganda nem hajlandó tudomásul venni , hogy nem kiteregetni és reklámozni kell a betegséget , hanem diszkréten megélni .

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés