Nyerni kell

2015. június 25. 9:40

A szerk.
Népszabadság
Habony embere is teljesíti a feladatát, Lázáré is. Az adófizetők pénzén gründolnak kormányszócsövet.

 „A Habony Árpád vezérlésével és Liszkay Gábor tulajdonlásával kormányközelivé fordított Napi Gazdaságba bevásárolta magát Sánta János, Lázár János jó ismerőse. Valami hasonló már a levegőben lógott azóta, hogy Sánta tanújelét adta szerkesztői vénájának: az ő számítógépén írták a trafiktörvény egyik tervezetét. Ő ugyanis a Continental vezére. Ez a cég a napokban elnyerte a British American Tobaccóval (BAT) a dohány-nagykereskedelem óriási bevételt hozó koncessziós jogát. (...)

5. Habony embere is teljesíti a feladatát, Lázáré is. Az adófizetők pénzén gründolnak kormányszócsövet. Úgy osztják a piacot, mintha bármit megtehetnének, és meg is tehetik. Hiába van állítólag Lázár–Habony-ellentét, hiába fogja itt mindenki a másikát, hiába fél itt mindenki mindenkitől, hiába zsarol mindenki mindenkit, egy dolog ott áll mindenekfölött: nyerni kell mindenáron (pénzt és hatalmat), máskülönben egyre inkább úgy néz ki, hogy helikopterekkel kell majd innen elmenekülniük. Vagy a többieknek gyalog – már ha a kerítés engedi.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A mi adónkból! Mondják azok, akik ki tudja milyen külföldi forrásokból léteznek. (Hogy nem az olvasók tartják el, az biztos!)

"nyerni kell mindenáron (pénzt és hatalmat), máskülönben egyre inkább úgy néz ki, hogy helikopterekkel kell majd innen elmenekülniük."

A ballib a vágyairól beszél, nyerni akar minden áron pénzt és hatalmat, a kormány meg meneküljön előle, Elhiszem, hogy így érez, hiszen tegnap is betámadták Mo-ot az ep-ben. Ugyan belebuktak, de a szándék nyilvánvaló volt.

Bizony, tőlük tanultak a fiúk!
És nagyon ügyes tanítványok, akik egyre inkább túlnövik a tanítómestereket...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés