A melegek tették tönkre az életem

2015. június 27. 21:58

Német Tamás
Index
Azokra, akiknek önmagában az, hogy az Index kiáll egy szabadságjog mellett, elég ahhoz, hogy elbúcsúzzanak tőle, kemény napok várnak.

Ezennel távozom az index olvasótáborából!, Tőlem is kaptok egy dislajkot., Viszlát Index... − ilyet és ehhez hasonlót írt néhány olvasónk a Facebookon megváltoztatott profilképünk alá. Egészen pontosan 56-an lájkolták ki az Indexet, mert kibaszta náluk a biztosítékot a szivárvány színű profilkép.

Azokra, akiknek önmagában az, hogy az Index kiáll egy szabadságjog mellett, elég ahhoz, hogy elbúcsúzzanak tőle, kemény napok várnak. Már amennyiben tényleg következetesek, és emellett nem egy kézzel vájt gödörben élnek.

Mert Laci vagy Juli ma még ledől holtfáradtan este, mit sem törődve a világgal, ő megtette, amit egy büszke homofóbnak meg kell tennie: megszakította a kapcsolatot a melegek jogai mellett kiálló Indexszel. De a vasárnap sokkal nehezebb lesz.

Ha felkel reggel, és eszébe is jut, hogy leugrana egy kávéért a Sturbucksba, azonnal ki kell hogy pattanjon a szeme már a gondolattól is: ő már soha többé nem fog kávét inni annál a cégnél, amely nyilvánosan áll ki a melegek jogaiért. Felöltözik.

Már félig felhúzta farmerját, amikor érzi, hogy valami forróság önti el a kezét, a lábát. Akkor hirtelen beugrik neki: ez egy Levis farmer! Egy Levis, bassza meg, a márka, amely nyilvánosan szolidáris a melegekkel. Gyorsan lerúgja, ezt megúszta, alsógatyában kislattyog a konyhába, hogy reggelizzen.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 162 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"dislajkot"

Ez van akkor, ha se magyarul, se angolul nem beszélsz.

Akkor most már nyugodtan dughatsz te is birkát. Senki nem áll a boldogságod útjába. Csak azok a fránya maradi magyar szélsőjobbos törvények.

Most attól a Sean Penntől idéztél, aki eddig két nőnek fogadott életre szóló hűséget, és most egy harmadikkal él együtt? Ő egy ékes példája annak, amikor valaki magasról baszik bele a házasság intézményébe. Valóban érdemes rá hallgatni.

Tehát szerinted ez egy konteszt, hogy ki tud jobban gúnyt űzni a házasság intézményéből? Mert akkor kezdem érteni az álláspontodat.

"Nem tudom mit jelent az I (talán arabul kecske?)"

LGBTQI - Leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer és kétnemű közösség rövidítése

1.Pimasz , fölényeskedő írás : jogunk van mindenféle újságírói "baszogatás" nélkül azt írni , hogy nem vagyunk haljandók a torz-ferde szabadságértelmezésük mögé odaállni !
2.Önellentmondásban van a szerző : állítólag védi a jogokat , miközben a /z Indextől elköszönő / jogaikat gyakorlókat szidalmazza...

És miért pont ezt a melléknevet aggattátok magatokra? Miért nem piros, kicsi, nagy, szép, csúnya, hülye, okos stb.?
Honnan a fenéből jött? A gőzfürdő adta az ihletet?
Elég vicces, mert egészséges meleg ember nincs, hiszen testhőnk erősen kontrollált. Aki meleg, az vagy lázcsillapítóra szorul, vagy hűtésre, folyadékra, amennyiben a hőguta felé tart.

Valamit félreértettél, mert a mestered mondta: ha nem tetszik, el lehet menni.

Bízhatunk az olvasók többségének realitás érzékében:-)))) hajrá olvasók!!!!!

Az usa-ban megszavazták a melegházasságot. Az index usa-megrendelésre írogat cikkeket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés