Gyurcsányista kígyót melengetett a keblén a Mandiner

2015. augusztus 14. 13:40

Szily László
Cink
Rajcsányi Gellért tegnap az év riportjaként méltatta az Átlátszón blogformában közölt írássorozatot. Én, amióta a coming out előtt nem sokkal megsúgták nekem, ki volt az igazi szerző, ezen vigyorgok.

Kiderült, ki írta a magyar újságírás egyik legnagyobb idei dobását. A menekültekkel Görögországtól idáig gyalogoló és erről riportsorozatot író titokzatos magyar újságíró nem más, mint Kakuk György exkolléga, aki nem mellesleg a Demokratikus Koalíció elnökségének a tagja.

Ami azért vicces, mert a Mandineren – nem tudva, hogy ki a szerző – Rajcsányi Gellért tegnap az év riportjaként méltatta az Átlátszón blogformában közölt írássorozatot. Én, amióta a coming out előtt nem sokkal megsúgták nekem, ki volt az igazi szerző, ezen vigyorgok. Gyurcsányistát istenítő vezérmandineres, ez azért klasszul hangzik.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tévedtem Szerbhorváthtal.
A szerbül odaszólás miatt. :)
A pártoskodásban és hangulatkeltésben viszont igazam volt. A pártoskodásban duplán. :D

Én még emlékszem egy Szily nevű pasasra, aki komoly, sok szempontot feltáró, munkás cikkeket írogatott, s ma talán még az is eszébe jutna, hogy ő is elindul egy hasonló útra. Vajon azonos ezzel az egysor/kétfekk-ben nyomuló cinikus propagandistával?

miértis fölnőtt (értsd nem-infantilis) dolog nersevitának kategorizálni vmiféle nemkormánypárti mediaalakokat?

Szerintem meg aki a deresedő fejü infantilis pöcs Szily-t nersevitának mondja (vagy neadjisten deffiniálja)
az kurvanagy balfék ideológusok elmeömlenyeit issza itta magába.
Valami terminológia-i szigorral látom például ouroborosz kígyó nyelvéből is szisszenni ezt az átkot vagy micsodát a counter-médiafigurákra , x-re vagy y-ra , főleg ha nem kormánypártiak azok.

((Mit vállalt, és milyen hiátust töltött be a dékás kakuk egyébként? Jómintájának gondolod tán ama nem-nersevita ojságíróknak?? Az ergé befürdetése miatt esetleg?? :-D ))

"Bár nem hiszem, hogy RG megváltoztatná a véleményét attól a ténytől, hogy egy DK elnökségi tag ír egy valóban jó cikksorozatot."

Anonimitása idején megfogalmaztott szakmai-irodalom-kritikus kommentek szerint vacak, abból az időböl jövően amikor még nem tudták csak bennfentesek hogy dékás kakuk vonatozgat buszozgat haza a görög nyaralásából.

Emme cikksorozat újságírószakmailag és tartalmilag vacak, be kéne látnod ezt a szerzője DéKásssága ellenére is.

Itten mostan szilinder kámingáutolt (jujj be kúl!) ippeg, az irkafirka az ő arcpoétikáját tükrözi. De mivel butus nincs tudatában,ennek se.

nersevita letagadhatatlanul nersevita hüjeszily nersevita tüélesen (!) nersevita

Átugrandó az az önhitten, szigorúan követett ideológiai szigor, hogy ki az és ki nem az .

Szerintem meg Szily egy deresedő fejü infantilis
ballib újságíró mintapéldány

Kedves Mandis Kommentelők!

Kérlek benneteket, hogy ennek a kohntalan és vakhangya nevű trógernek a kommentjeire egyáltalán ne válaszoljatok, mivel így minden topicot tönkre tudnak tenni.

Packó

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés