Az Átlátszó az El Camino de Balkan plágiumának adott zöld utat

2015. augusztus 28. 11:15

Kakuk György
El Camino de Balkan
Nem számítottam arra, hogy az Átlátszó bevállalja ezt, hogy a két kolléganő névtelenül (hogy máshogy?) ered a menekültek nyomába és ezt az Átlátszó le is közli.

„Most mondhatnám azt, hogy »számítottam arra« hogy ez is olyan eltaknyolódott, magyaros dolog lesz. De nem. Nem számitottam rá. Nem számítottam arra, hogy az Átlátszó tudva azt, hogy egy alapítványi döntést várok és kiderül tudom e folytatni az El Camino de Balkan történetét, bevállalja ezt a, két kolléganő, névtelenül (hogy máshogy?) ered a menekültek nyomába és ezt az Átlátszó le is közli.

Olyan ez mint, amikor a lakodalmas zenesz saját zenéjenek a kalózmásolatát árulta a koncertjei után. Most tényleg tanácstalan vagyok. Mi legyen? Egyelőre teoretikus a kérdés, de mi legyen ha tudom folytatni?

(...)

Egy plágiumnak adtatok zöld utat. Nem azzal van bajom, hogy bárki ír a menekült ügyről. Azzal azonban, amilyen körülmények közt azzal igen. És ha ezt a holgyek nem érezték, akkor neked kellett volna felvilagositani őket. Primadonnáskodas? Ez nem jó út Tamás.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés