Meghalt XIV. Lajos, és ezt csak a kormány új napilapja merte megírni :(((

2015. szeptember 1. 17:13

Szily László
Cink
Rogán az elejétől fogva abból az axiómából indul ki, hogy a Magyarország területére érkező menekültek MINDANNYIAN rosszindulatú megélhetési bevándorlók.

Azt akarjuk, hogy unokáink egy európai kalifátusban éljenek?


Teljesen mindegy, mit gondol róla az ember tartalmilag, ez megragadja a tekintetet és az agyat, és nem ereszti. 10/10-es. Ez – mármint, hogy magával ragadó lenne – ettől eltekintve nem jellemző az MI címlapjára.

A tipográfia középronda, de éppen olvasható. Érdekes jelenség, hogy ugyanaz a logó-iniciálé, ami a weboldalon elmegy, kinyomtatva széteső és kifejezetten bénán néz ki. A címlapon feltűnik még, hogy milyen kikészült fotót választottak a meginterjúvolt Rogán Antalról, de ez nem valami titkos lázadás a deklarált kormányszócsőnél. Rogán Antal arcbőre vagy másfél éve bizonyítja, hogy az eredeti tőkefelhalmozás minden rosszindulatú állítással szemben kőkemény meló, a közösségi ingatlanvagyon olcsó elpasszolása pedig árt a felhámnak.

A terjedelemre hatalmas, belül két teljes kolumnán terpeszkedő vezető anyagban az a feltűnő, hogy az újságíró – Villányi Károly – kritikátlan szervilizmusa még a köztévé és közrádió mamelukjait is megszégyeníti. Rogán az elejétől fogva abból az axiómából indul ki, hogy a Magyarország területére érkező menekültek MINDANNYIAN rosszindulatú megélhetési bevándorlók. Még a reggeli rádiós interjúkban és tévés seggnyalásokban is az lett a bevett stílus, hogy az élő mikrofonállvány ilyenkor, amikor a Kormányzati Narratíva és az Objektív Valóság kiáltó ellentétben áll egymással, feltesz valami olyan műkérdést, hogy »Egyes ellenzékiek szerint a menekültek többsége háborús vagy konfliktuszónából érkezik, mit szól ehhez?« Még a Simicska-birodalom legkormányhűbb napjaiban is ügyeltek ennyire a látszatra. Ebben a cikkben viszont a legkevésbé sem.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mi akar Szily a cinkelt lapjaival?
Van valaki aki elhiszi amit írogat?

Aki elhiszi, az olyan is. Cinkelt.

Válaszok:
hátakkor | 2015. szeptember 1. 19:09

Szily csúsztat , az élet cáfolja őt : ugyanis zajlik a benyomulók kérelmének elbírálása , az EU jogrend szerint . Nem Rogán dönt , hanem a konkrét kérelem tartalma a mérce .

Miért lennének rosszindulatúak? Csak követelődzők, és elég vehemensek ahhoz, hogy nagyobb létszámuk esetén erőszakosak is legyenek.

"Rogán az elejétől fogva abból az axiómából indul ki, hogy a Magyarország területére érkező menekültek MINDANNYIAN rosszindulatú megélhetési bevándorlók."


Szily, a megélhetési gondolatolvasó..

Nem Rogán, nem indul ki, nem elejétől fogva, nem axióma, nem mindannyian, nem menekültek..

Szótagszámra fizetés ezzel jár.

Gawker Media budapesti szerkesztősége

Olyan kb., mint a Kommunisták Magyarországi Pártja 1919-ben.

Mindenesetre Szily nem agysebész, nem atomtudós, sem nem rakétamérnök. A Gawker Media fizetett ügynöke. A Mandiner támogatása nélkül közmunkás lenne.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés