Őrjöng a jobboldali sajtó

2015. szeptember 10. 16:39
A gyáva, sunyi nyilas arca, aki már nem öl, nem lövet Dunába, csak belerúg egy gyerekbe, ha már nem tudja magában tartani a beépített szálasit.

„Magyarország arca napok alatt László Petra lett.

A gyáva, sunyi nyilas arca, aki már nem öl, nem lövet Dunába, csak belerúg egy gyerekbe, ha már nem tudja magában tartani a beépített szálasit. A közszolgálati uszulda csak harmincezret fizet egy gyilkos hazugságért Megadjának vagy Bunford Gerdának, Stumpf már ötmillióért Príma-díjas »újságíró« (én ezen még elkacarászok, de amikor Schmidt Mária matematikából kapja a második Széchenyi-díját már nem biztos, hogy ilyen vidám leszek), a köztelevízió viszont nyolcvanmilliárdért csinál ki bárkit, aki szembekerül Orbánnal.

(...)

Álljon azért itt pár mondat egy újságírói karrier végéről, kizárólag miheztartás végett, afféle történelmi visszatekintésként: ( segítek a címalkotásban: Akasztással fenyeget a balliberális zsidó blogger! Bemocskolta Julius Streicher emlékét a gyurcsányista korcs! Arab terroristákat bujtat a sorok között a bajnaibérenc! )

»At that instant the trap opened with a loud bang. He went down kicking. When the rope snapped taut with the body swinging wildly, groans could be heard from within the concealed interior of the scaffold. Finally, the hangman, who had descended from the gallows platform, lifted the black canvas curtain and went inside. Something happened that put a stop to the groans and brought the rope to a standstill. After it was over I was not in the mood to ask what he did, but I assume that he grabbed the swinging body of and pulled down on it. We were all of the opinion that Streicher had strangled.«”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 103 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nocsak, ki őrjöng itt?

A rotcsildolás - más néven: pénzért mindent - felülírja Elek Gábor és Örülünk, Vincent? "tisztességét", "becsületét".
Ebben a struktúrában a hazugság a mindennapok túlélésének tőkesúlya.
Ez a rotcsildi tőkesúly szarral van bélelve.
De
ma még - kétségtelenül súlya van.
A kelet-európai fővárosokban, országokban kétségtelenül a budapesti, magyarországi keresztény-, Európa-ellenesek hangja-befolyása a legkiterjedtebb és legkárosabb.
Egyelőre, még ma is...

Jól van kicsi cenzor, megvolt a napi gyűlölködés, lehet pihizni.

Hát, ez a hülye kb. annyira hülye, mint aki gyerekeket rugdos.Valami kis ÁVO-s ivadék lehet, gondolom.

Elek Gábor
A gyáva, sunyi ÁVO-s arca, aki már nem öl, nem kínoz halálra, csak belerúg a nemzetbe, ha már nem tudja magában tartani a beépített Péter Gábort.

A ballib média hörög:
Recseg-ropog a liberális nyugati elit tartópillére
Angela Merkel kicsit úgy tűnik fel a nyugati átlagpolgár szemében, mint a legrosszabb értelemben vett konzervatív, aki abban érdekelt, hogy soha ne történjen semmi.
2015. szeptember 10. 17:57

Valahogy mindig bukdácsoljunk egyik helyzetből a másikba – jelentette ki Fodor Csaba, a Nézőpont Intézet vezető elemzője a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Azt mégiscsak érzékelni kellene, itt egy olyan helyzettel állunk szemben, amelyet a nagyobb európai tagállamok nélkül globális színtéren biztosan nem lehet kezelni. Egyre többen és többen fognak jönni. Ez adódik a kibocsátó országok borzasztó állapotban lévő gazdaságából, növekvő népességéből. Nem hallunk arról, hogy a nyugati vezető tagállamok végre fellépnének a szír helyzet stabilizálásáért vagy Mediterráneum-politikát dolgoznának ki a szubszaharai térségből érkező bevándorlók feltartóztatására, helyette mintha abban lennének érdekeltek, hogy húzzák-halasszák az érdemi döntéseket, bebizonyítva, a tagállami-nemzetállami döntések nem hatékonyak, növelve ezzel a brüsszeli központ szuverenitását – magyarázta a szakember.

Úgy vélekedett, recseg-ropog a liberális nyugati elit tartópillére. Nem véletlen a nyugati sajtó vehemens támadása sem a magyar megoldásokkal szemben. Ha megnézzük a közvélemény-kutatásokat, Franciaországban Marine Le Pen nyerne egy államfőválasztáson, a svédeknél pedig az ottani, szélsőjobbnak bélyegzett demokraták vették át a vezetést, a hollandoknál is egy bevándorlásellenes párt vezet.

A 2008-a gazdasági válság óta a bevándorlás csak szította a társadalmi feszültségeket, és megerősödtek a bevándorlásellenes pártok. "Mi Magyarországon ezt nem szeretnénk átélni" – tette egyértelművé.
Kossuth Rádió 180 perc

Az érem másik oldala

Elek Gábor sok mindenről elfeledkezik és a részt kiemelve teszi általánossá, holott a helyzet egészen más és mint mindennek, ennek is két oldala van.

László Petra történet előtt és után sok minden más is benne van. Nemcsak Magyarországon, hanem a többi Európai országban is. Igen benne vannak a bevándorlók által elkövetett terrorakciók, gyilkosságok, erőszakos magatartás is. A teljesség igénye nélkül néhány eset.

16/10/13 07:26 CET
Éhségsztrájk a német menekülttáborok embertelen körülményei miatt
Hét éhségsztrájkoló menekültet kellett kórházba vinni Berlinben. Társaikkal együtt azért tiltakoznak már egy hete a Brandenburgi kapunál, mert állításuk szerint a németországi menekülttáborokban embertelen körülmények uralkodnak. Többségük menedékkérelmét előzőleg Bajorországban már elutasították.
http://hu.euronews.com/2013/10..

2015.08.03 20:38
Vasrúddal támadtak egymásra a migránsok egy német menekülttáborban
Az összecsapásban megsérült két pakisztáni menedékkérő és a biztonsági szolgálat egyik munkatársa, mindhárman vasrúddal mért csapások miatt
http://nol.hu/kulfold/vasrudda..

2015.08.02 13:36
Tömegverekedés és késelés a német menekülttáborokban
Németországban erőszakos incidensek történtek menedékkérőket befogadó intézményekben, vasárnapi sajtójelentések szerint egy türingiai állomáson tömegverekedés tört ki, Bonnban pedig a rendőrség különleges bevetési egységének (SEK) egy különítménye tett ártalmatlanná egy késelő menedékkérőt.
"Csak úgy repkedtek a pofonok" - idézte hírportálján a ZDF országos közszolgálati televízió a Türingia tartományi rendőrség egy szóvivőjét, aki az Erfurt melletti Suhlban működő központi tartományi befogadó állomáson szombat este kitört tömegverekedésről számolt be.
Nagyjából 80 - eritreai, albán és szomáliai - menedékkérő csapott össze, "valószínűleg egy apróság miatt" - mondta a szóvivő. A verekedésben nyolcan megsérültek, köztük a biztonsági szolgálat két munkatársa. A rendőrség csak késő estére tudta helyreállítani a rendet. Hét ember ellen eljárást indítottak.
http://nol.hu/kulfold/tomegver..

2015. július 31. 08:18:00
A német sajtó a lakosság szolidaritásának lehetséges határáról cikkezik, amely szerint “amíg egy kiszolgált nadrágról vagy régi gyerekbicikliről van szó, mindenki szívesen lemond javakról”, de más a helyzet, ha csökken a családi ház értéke, mert a szomszédban menekültszállást alakítanak ki. A lapok szerint a lakosság nagy részére a “korlátozott jószívűség” jellemző, ami azt jelenti, hogy az áldozatvállalás nem mehet a jólét rovására.
Példának okáért a baden-württembergi Heidelbergben egy rendezvényen több száz feldühödött helyi lakos kifütyülte Bilkay Öney tartományi integrációs minisztert, és végül Winfried Kretschmann miniszterelnöknek kellett a városba utaznia, hogy megnyugtassa a lakosságot. A feszültséget egy korábban az amerikai hadsereg által használt területen kialakított menekültszállás okozza, amelyet 500 fő befogadására terveztek, de már 2600 menedékkérő lakik benne. Kretschmann több rendőrt és szociális munkást ígért. A helyiek nagy lármára, szemetelésre panaszkodnak, és beszámoltak szexuális zaklatásról is.
http://m.privatbankar.hu/cikk/..

A mélyen tisztelt Elek Gábor úr pedig a megtörtént eset kapcsán elfeledkezik arról, hogy a bebocsájtás kérőknek is vannak kötelezettségei, amit nem teljesítenek. Erről azonban mélyen hallgat, mert akkor más lenne a teljes kép. Pedig előbb a kötelesség és azután jöhet a jogosultság.

Nála az egyenlőség derivált. Tőle.

Köszönöm. Már olvastam a cikkről, de nem találtam meg.

Elgondolkodtató!!!

"A nyitóképen a szíriai keresztény katonák esküdnek fel a haza megvédésére és harcukhoz kérik vallási vezetőjük áldását! A keresztények harcolnak hazájukért, a katonakorú muzulmánok „menekülnek”! Miért nem védik meg országukat? Igaz, könnyebb mások által megtermelt javakon élősködni, majd hívni a háborúban hátrahagyott családot, rokonokat: gyertek ti is, itt jó életünk van és egyre inkább mi mondjuk meg mit kell tenniük a fehéreknek, akik kegyeinket keresik!"

Kis szűcs, mit Szűts ...

Ne bántsad a Dunába lökdöső művész urat! ;-)

Már a nemzeti szocialista Németország is rengeteg menekültet sőt vendégmunkást befogadott. (Nem tévesztendő össze a kényszermunkásokkal.) A Vörös Hadsereg elöl menekülő népeknek mind Németországon keresztül vezetett az útja az emigrációba.

Keresztmetszetként mutatható, hogy a Fegyveres SS-ben a következő nemzetiségek is felvételre kerültek, a németeken, svájciakon és lichtensteinieken kívül, akiket, mondjuk árjáknak lehet tekinteni:

Albán 16.000, Szerb 4.000, Szlovén 6.000, Horvát 8.000, Bosnyák 18.000, Görög 1.000, Olasz 10.000, Spanyol 800, Portugál 50, Bolgár 3.000, Román 5.000, Észt 25,000, Lett 35,000, Litván 4.000, Örmény 3.000, Grúz 4.000, Kaukázusi népekből 15.000, Kirgiz 2.000, Kozák 35.000, Orosz 20.000, Tatár 10.000, Türkmén 8.000, Ukrán 25.000, Üzbég 2.000, Indiai 3.000, Holland 40.000, Flamand 22.000, Francia 12.000, Angol 100, Magyar 40.000, Cseh 5.000, Dán 8.000, Finn 3.000, Svéd 300, Norvég 8.000

Mai napig nem értem, hogy azok ott és akkor miért gyűlölték annyira az őket befogadókat? Mert, hogy attól kezdve elmérgesedett velük a viszony az éppen a Tanácsköztársaság alatti rémtetteknek köszönhető.

Egyébként aki lövetni/öletni akar azok az iszlám terroristák. Arányosnak érzik a gáncsolásért cserébe. Persze 'jótündér' nem ezen kamillázik, hanem a náci magyarokon meg Stumpf ötmillióján.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés