Az agymosás ellenére

2015. szeptember 22. 16:59
Szabó Anna
Magyar Nemzet
Az Európára zúduló végtelen menekültáradatot illetően már azoknak is felnyílt a szemük, akik a valóságtól távol eső liberális médiából tájékozódnak.

„Egyre nagyobb bajban van a politikailag korrekt európai média. Zászlóshajóik hiába kapnak itthonról kifogyhatatlan segítséget Magyarország lejáratásához, egyre kevesebben hisznek a rasszista, idegengyűlölő magyarokról tudósító sajtóorgánumoknak. Az Európára zúduló végtelen menekültáradatot illetően már azoknak is felnyílt a szemük, akik a valóságtól távol eső liberális médiából tájékozódnak. A világhíradókban bemutatott »röszkei csata« után ország-világ láthatta: nemcsak az életükért futó, békés családok, háborús menekültek kérnek bebocsátást, hanem német, svéd, norvég körülményeket követelő, életerős fiatalok randalíroznak a magyar határnál. Az események túlnőttek a balliberális média hazugságain, a tényeket ma már nem lehet úgy tálalni, hogy Magyarország bűnbakként szerepelhessen a menekülttörténetben.


Júliusban a magyar balliberálisok szerint itt még minden a legnagyobb rendben volt, csak a kormánypártok nagyították fel a menekültkérdést. De miközben Gyurcsány Ferenc egy, a sajátjának beállított (annak idején egy zsidó családtól elvett) villába fogadott be nagy médiafelhajtással néhány bevándorlót, majd krumplipürérecepteket ajánlgatott a válság kellős közepén, addig történt egy s más. A politikailag korrekt médiában a migránsáradat láttán lázadás tört ki. A hazánkat 2010 májusa óta rendületlenül szidalmazó Le Figaro című francia lap olvasóinak zöme a magyar határzár mellett szavazott (késő bánat, kellett őket megkérdezni), és a német sajtó jelentős része már reálisan tájékoztat a magyarországi helyzetről.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kezdjük azzal, hogy mi közünk van az arab világ belső háborúihoz? Legfeljebb az angol, francia, amerikai kormányzatnak van köze hozzá, amikor likvidálták a működő államokat és ezzel utat nyitottak a káosznak.

Szerinted egy muszlim miért megy hazájától távol fekvő, általa lenézett keresztény földrészre, ahol soha nem akar majd se liberálissá, se demokratává, se európaivá válni? Őrizni fogja identitását, és ha már elegen lesznek, akkor már követelni fogja, hogy ők legyenek a mértékadók. Ők, akik teljesen mást gondolnak társadalomról, családról, jogról, hitről, az emberi jogokról már nem is beszélve.

Ezeket kéne nekünk befogadni? Ha viszont a kérdésedre választ vársz, kérdezd meg a svédeket, vagy a németeket. De ne a hivatásos megmondókat, hanem egy személyes beszélgetésben az átlagembert, mint gondol az ott élő idegen nációról.

Amúgy meg: Csak mondom: A Földön minden hetedik ember muszlim vallású.
Ők nem vacakolnak. Nem kettesével térítenek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés