Az agymosás ellenére

2015. szeptember 22. 16:59
Szabó Anna
Magyar Nemzet

Az Európára zúduló végtelen menekültáradatot illetően már azoknak is felnyílt a szemük, akik a valóságtól távol eső liberális médiából tájékozódnak.

„Egyre nagyobb bajban van a politikailag korrekt európai média. Zászlóshajóik hiába kapnak itthonról kifogyhatatlan segítséget Magyarország lejáratásához, egyre kevesebben hisznek a rasszista, idegengyűlölő magyarokról tudósító sajtóorgánumoknak. Az Európára zúduló végtelen menekültáradatot illetően már azoknak is felnyílt a szemük, akik a valóságtól távol eső liberális médiából tájékozódnak. A világhíradókban bemutatott »röszkei csata« után ország-világ láthatta: nemcsak az életükért futó, békés családok, háborús menekültek kérnek bebocsátást, hanem német, svéd, norvég körülményeket követelő, életerős fiatalok randalíroznak a magyar határnál. Az események túlnőttek a balliberális média hazugságain, a tényeket ma már nem lehet úgy tálalni, hogy Magyarország bűnbakként szerepelhessen a menekülttörténetben.


Júliusban a magyar balliberálisok szerint itt még minden a legnagyobb rendben volt, csak a kormánypártok nagyították fel a menekültkérdést. De miközben Gyurcsány Ferenc egy, a sajátjának beállított (annak idején egy zsidó családtól elvett) villába fogadott be nagy médiafelhajtással néhány bevándorlót, majd krumplipürérecepteket ajánlgatott a válság kellős közepén, addig történt egy s más. A politikailag korrekt médiában a migránsáradat láttán lázadás tört ki. A hazánkat 2010 májusa óta rendületlenül szidalmazó Le Figaro című francia lap olvasóinak zöme a magyar határzár mellett szavazott (késő bánat, kellett őket megkérdezni), és a német sajtó jelentős része már reálisan tájékoztat a magyarországi helyzetről.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://media.mandiner.hu/trackback/17075