Nem zavarta a Fidesz tévéjét a hazugság, újra feltámasztotta a júniusban meghalt férfit

2015. szeptember 27. 09:46

Jámbor András
Kettős Mérce

Világos, hogy a nyílt manipulációtól és a hazugságtól sem riad vissza a Fidesz kampánygépezete, ha magyart magyar ellen kell ugrasztani.

„Hiába írtuk meg szerdán, és hiába vette át több újság is, hogy az M1 egy lassan négy hónapja halott iszlamista-ellenes szíriai lázadót támasztott fel, és mondta róla azt, hogy egy hónapja a Keletiben ő szította feszültséget, a tévé késő esti híradójában csütörtökön és pénteken is feltámasztották a halott szír férfit. (...)

Maga a Híradó-blokk, aminek a bejátszás is része, arról szól már harmadik napja, hogy a menekülteket segítő önkéntesek korruptak és hazaárulók. Ezt három dologgal próbálja alátámasztani: terroristákat segítenek, Soros-bérencek és tisztázatlan pénzügyeik vannak. Azt, hogy terroristákat támogatnak, a fent elemzett hazugság próbálja alátámasztani. (...)

Világos, hogy  a nyílt manipulációtól és a hazugságtól sem riad vissza a Fidesz kampánygépezete, ha magyart magyar ellen kell ugrasztani. Most éppen azt kell bebizonyítani, hogy azok a polgártársaink, akik saját pénzükből és idejükből önzetlenül más embereknek segítetek, valójában gonoszak. Az M1 Híradója és a Fidesz kommunikációs gépezete éppen a politikai színezettől mentes felebaráti szeretet ellen vezet rágalomhadjáratot. Az országot pedig egyre jobban eluralja az »aki nincs velünk, az ellenünk van« mentalitás.

Én csak remélni tudom, hogy ezekről az emberekről lepereg a hazugság. És ha több tízezer ember között, akinek segítettek volt is olyan (minden bizonnyal volt, hiszen több tízezer ember nem egyforma, vannak köztük tisztességesebb és tisztességtelenebb emberek is), akinek talán nem kellett volna segíteni, akkor is arra lesznek büszkék, hogy több tízezer rászoruló embert tisztességgel és jó szándékkal megsegítettek egy ilyen nehéz helyzetben! Köszönöm nektek, honfitársaim.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://media.mandiner.hu/trackback/17143