Terrorhullám és a média

2015. október 16. 9:45

Zsidó.com
Zsidó.com
Több hete terrorhullám rázza meg Izraelt, a világ azonban nemigen vesz róla tudomást. A mainstream média gyakran kelti azt a látszatot, mintha a terrorista lenne az áldozat.

„A nyugati média jelentős része továbbra is az ismert Dávid-Góliát narratívában láttatja a palesztinok és Izrael konfliktusát. A kényszeredett izraeli válaszlépéseket »állami terrorizmusnak« értékelik, amellyel az elnyomó, apartheidet intézményesítő rasszista állam él a kizsigerelt, autonómiáját féltő, békés néppel szemben. A cél egyértelműen a zsidó önvédelem legitimitásának megkérdőjelezése, amely logikus módon vezet magának a zsidó állam legitmitásának megkérdőjelezéséhez, ahogy azt egyébként a BDS nemzetközi bojkott-mozgalom régóta hirdeti.

Partnerek erre a nemzetközi jogvédő szervezetek is, mint a Human Rights Watch (HRW) és az Izraellel szemben különösen elfogult Amnesty International, amelyek modern emberi jogi nyelvezeten értelmezik a konfliktust, természetesen a zsidó állam kárára. A nemzetközi lapok lényegében elhallgatják a terrorhullám kiterjedtségét, meg sem említik vagy bagatellizálják Abbász kirohanásait, a gyűlöletkeltő propaganda működését, amelyek a nap minden órájában azt sulykolják, hogy Izraelt – egy ENSZ-tagállamot – el kell törölni a Föld színéről.

Ugyanakkor mély megértéssel írnak az elkövetők jogos »felháborodásáról«, az elnyomókkal szembeni ellenállásukról, megértést tanúsítva az elkövetők, nem pedig a (zsidó) áldozatok iránt, hamis erkölcsi egyenlőséget sugallva tettes és áldozat között. Joggal állapítja meg az amerikai Frontpage Magazine szerzője: teljes rejtély, miért azonosul a nyugati média az elkövetőkkel, és miért akarja dehumanizálni az izraelieket.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kiben is van feneketlen gyűlölet?

"Ne ítélj, hogy ne ítéltess" /Máté/

"Ezt soha ne felejtsétek, mert soha nem tudhatjátok, hogy akit megítéltek, az milyen szerepet tölt be Isten tenyerében."

Imádkozom a békéért.

Bocsánat, a Golan fennsík nem azért értékes az államok közti háborúban, mert "magaslat" hanem Izrael vízellátásának forrásai ott fakadnak. Ezért kellett elfoglalni.

No meg az ott talált kőolajért.

Ne is törődjenek az érzéketlen világ közönyével, inkább ássassák a palesztinokkal a tömegsírokat, a la duzur, az a biztos! :p

Abszurd, hogy azok a ostoba-érvtelen- antiszemiták, akik kirajzottak a kurucinforól és a nemzetiarcvonalról és ellepték a mandit, mint a legyek, baloldali, emberjogi érvekre hivatkoznak. Nem véletlenül mondta Kovács Ahmed, hogy a 2010-es választások előtt a Betyársereg tagjai közül sokan az iszlám felé fordultak. Érthető, hogy az európai konzervatívokkal ellentétben, akik Izrael mellett állnak, ezek a nyilas idióták, az európai balibbekkel együtt a muszlimok szekerét tolják. Címerükben a keresztet cseréljék le félholdra, igazi keresztényellenes nímandok.

európai konzervatívok + Izrael vs muzulmán hentesek+ európai ballib pártok és sajtó(BBC)+Jobbik

A Transfer (átutalási) Egyezményt, három hónapos tárgyalássorozat után, 1933. augusztus 25-én írta alá a Németországi Cionista Szövetség, a náci Németország gazdasági hatósága és az Anglo-Palesztin Bank (a Zsidó Ügynökség utasításai szerint). Az egyezmény célja az volt, hogy segítse a német zsidók kivándorlását Palesztínába. Mialatt ez segítette a zsidók kivándorlását, arra kényszerítette őket, hogy lemondjanak javaik többségéről Németország javára mielőtt elmennének. Ezek a vagyonok később megkaphatók voltak a Palesztínába való átutalásuk által, mint német export.

Így aztán a palesztín földet is fel lehetett vásárolni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés