Andy Vajna a TV2-ügyről: Minden lehet, ez egy furcsa világ

2015. október 21. 19:25
Nem igazán volt képben Andy Vajna szerdán délben: az Indexnek nyilatkozva Fonyó Gergelyként emlegette a TV2-t állítása szerint Vajna előtt megvásárló Fonyó Károlyt, a televízió egyik vezetőjét, Yvonne Dedericket pedig Ildiként.

„Minek tárgyaljak Fonyóékkal? Én megvettem a TV2-t” – mondta Andy Vajna filmügyi kormánybiztos az Indexnek azután, hogy a lap riportere, Földes András fülest kapva odarohant egy belvárosi étterem elé, ahol Vajna a TV2 meghatározó embereivel ebédelt: jelen volt a Vajna által Ildiként emlegetett Yvonne Dederick és Simon Zsolt, a csatorna két vezetője, valamint a Vajna által új vezérigazgatóként kinevezett Dirk Gerkens is.

Vajna az Indexnek elmondta, ha több évig is eltart a pereskedés, akkor nagy bajban van a TV2. Állítása szerint ő nem tudott arról és nem is érdekli, hogy Simonéknak az általa Fonyó Gergelyként emlegetett Fonyó Károly adott kölcsön a csatorna megvásárlásához. Arra a kérdésre, hogy előfordulhat-e, hogy mégsem az övé lesz a TV2, amiből egy szórakoztató tévét akar csinálni, Andy Vajna azt mondta, minden lehet, ez egy furcsa világ.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lehet, hogy valamelyik reggel egy lófej lesz az ágyában, furcsa világ van mostanság.

Ezek szerint nem biztos, hogy Tímeának lesz önálló műsora a TV2-n?

Tudomások szerint "Ildiként emlegetett Yvonne Dederick" David Dederick felesége.

Vajna papa már nem a sármjával gyűjti a skalpokat. Egy fáradt öregember, akiből most hirtelen kipréselnek minden lehetségest az "arra érdemesek".

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés