Lefőtt a kávé: totális arcraesés a médiában

2015. október 26. 17:15
km
888

S mit tesz e felismerés és arcraesés közepette az Index-444-Kettősmérce? Semmit. Minden megy tovább a maga útján, mintha mi sem történt volna, az önvizsgálatnak helye nincs, abcúg fasiszták.

Az itthonról szerkesztett, de nem hazai érdekeket artikuláló index, Kettősmérce, és a nyíltan melegházasság-párti és bevándorlástámogató Soros-média 444 folyamatosan az európai és nemzetközi sajtó elmarasztaló értékítéletét harsogta. Egy ideig az sem zavarta őket, hogy a hazai olvasóik teljesen szembefordultak velük. Ők csak mondták tovább a kliséket, és sorolták a valóságtól elrugaszkodott hülyeségeiket, fotózták az UNHCR és a magyar belügy által is statisztikai adatként közölt 80%-os férfitömegben az asszonyokat és a gyerekeket, mert ez szolgálta céljaikat. (…)

A drámai kérdés leegyszerűsödése még olyan, a migránshelyzettől távoli országokban is tektonikus politikai mozgásokat okozott Európában, mint legutóbb Lengyelországban: az emberek egyszerűen kioffolták a politikai a klasszikus baloldalt a törvényhozásból, így a PiS-nek csak jobboldali ellenzéke van, kivéve a punksztárból lett, a fiatalok elégedetlenségét meglovagló csókát, aki viszont nem a régi baloldal figurája. Várható, hogy a helyzet radikális romlása további országok választásain mutatja majd meg: ha az emberek félelmeit a régi, klasszikus pártok ignorálják és továbbra is csak a PC-dumát szajkózzák, akkor a választók ki fogják hajintani a régi pártokat a kukába, és olyanokra fognak szavazni, akik értik, és képviselik az akaratukat, legyen az bármennyire is karcos az európai elit PC-re kihegyezett fülének.

S mit tesz e felismerés és arcraesés közepette az Index-444-Kettősmérce? Semmit. Minden megy tovább a maga útján, mintha mi sem történt volna, az önvizsgálatnak helye nincs, abcúg fasiszták. Elvégre az elmúlt fél év online archívumát mégis cink lenne egy az egyben átadni a digitális enyészetnek.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://media.mandiner.hu/trackback/17794