Lefőtt a kávé: totális arcraesés a médiában

2015. október 26. 17:15
km
888
S mit tesz e felismerés és arcraesés közepette az Index-444-Kettősmérce? Semmit. Minden megy tovább a maga útján, mintha mi sem történt volna, az önvizsgálatnak helye nincs, abcúg fasiszták.

Az itthonról szerkesztett, de nem hazai érdekeket artikuláló index, Kettősmérce, és a nyíltan melegházasság-párti és bevándorlástámogató Soros-média 444 folyamatosan az európai és nemzetközi sajtó elmarasztaló értékítéletét harsogta. Egy ideig az sem zavarta őket, hogy a hazai olvasóik teljesen szembefordultak velük. Ők csak mondták tovább a kliséket, és sorolták a valóságtól elrugaszkodott hülyeségeiket, fotózták az UNHCR és a magyar belügy által is statisztikai adatként közölt 80%-os férfitömegben az asszonyokat és a gyerekeket, mert ez szolgálta céljaikat. (…)

A drámai kérdés leegyszerűsödése még olyan, a migránshelyzettől távoli országokban is tektonikus politikai mozgásokat okozott Európában, mint legutóbb Lengyelországban: az emberek egyszerűen kioffolták a politikai a klasszikus baloldalt a törvényhozásból, így a PiS-nek csak jobboldali ellenzéke van, kivéve a punksztárból lett, a fiatalok elégedetlenségét meglovagló csókát, aki viszont nem a régi baloldal figurája. Várható, hogy a helyzet radikális romlása további országok választásain mutatja majd meg: ha az emberek félelmeit a régi, klasszikus pártok ignorálják és továbbra is csak a PC-dumát szajkózzák, akkor a választók ki fogják hajintani a régi pártokat a kukába, és olyanokra fognak szavazni, akik értik, és képviselik az akaratukat, legyen az bármennyire is karcos az európai elit PC-re kihegyezett fülének.

S mit tesz e felismerés és arcraesés közepette az Index-444-Kettősmérce? Semmit. Minden megy tovább a maga útján, mintha mi sem történt volna, az önvizsgálatnak helye nincs, abcúg fasiszták. Elvégre az elmúlt fél év online archívumát mégis cink lenne egy az egyben átadni a digitális enyészetnek.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Általában nem tetszik a 888 (sem a dizájnja,sem a stílusa),de most igazuk van.

888: a Szabad Nép B-kategóriás, álgonzó változata.

Szerencsére van. Mármint konzervatív válasz. És terjed.
A liberális meg pont azért nem működik, amiért a baloldali. Mert nincs. Amijük van, az nem válasz, hanem egy nemlétező etikai kódexre hivatkozó frázisgyűjtemény, ami meglehetősen ortogonális a realitásokra.

80%-os férfitömeg?
miért nem mondod ki, faszikám (hogy én is lazán-faszán fogalmazzak), hogy ezek tkp. megszálló katonák civilben, és amikor majd szeretnénk kitoloncolni őket, akkor a hátizsákból előszedik a Kalasnyikovot, és akkor Európának annyi (kivéve: Mo.)

Érdekes, én ezt a 444-ről gondoltam.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés