Blogportálból hírportál: megújult a Körkép.sk

2015. november 9. 9:43
Hírportállá válik az eddig főként véleményportálként működő felvidéki Körkép.sk. Az oldalon mostantól a saját tartalmak mellett baloldalt friss hírek, jobboldalt pedig véleményszemlék várják az olvasókat. „Izgulunk, hiszen a váltás az eddigi legnagyobb kihívás, melybe tevékenységünk során belevágtunk” – fogalmazott Király Zsolt, a Körkép.sk főszerkesztője.

November 9-től új hírportál indult a felvidéki magyarság számára. A Körkép.sk szerkesztői úgy döntöttek, folyamatosan bővülő olvasótáboruk 8 év után valami teljesen újat érdemel. Megfelelve a kor kihívásainak, gondolva az igényesebb hírfogyasztókra olyan felületet hoztak létre, melyen az olvasók megtalálják mindazt, amit a szlovák és a magyarországi média meghatározó része már jó ideje kínál.

„Izgulunk, hiszen a váltás az eddigi legnagyobb kihívás, melybe tevékenységünk során belevágtunk. Rajtunk és az olvasókon is múlik, hogy mennyire lesz sikeres” – fogalmazott Király Zsolt, a Körkép.sk főszerkesztője.

Az eddigi, elsősorban közéleti véleményportálként működő Körkép.sk november 9-től három tematikai blokkra bővül, megtartva az eddig is rá jellemző, karakteres profilját. Bal oldalon ezentúl a nap legfontosabb híreiről számolunk be olvasóinknak. Jobb oldalon az általunk fontosnak tartott külső tartalmakat szemlézzük. Középen pedig saját cikkeink, elemzéseink, témáink mellett a napi hírfolyam kiemelkedő eseményeiről számolunk be bővebben” – foglalta össze Király Zsolt a változásokat.

A főszerkesztő mellett a portál főszerkesztő helyettese Tóth Lívia lesz. Rajtuk kívül még Lengyel Diana, Vésey Kovács László és Bogos Zsuzsanna foglalkozik a portál napi szintű szerkesztésével. Az új hírportál tartalmi alakításához további 12 további munkatárs és külső szerzők is hozzájárulnak.

A Körkép.sk 2007 augusztusában alakult blogportálként, rendszeresen frissülő saját tartalommal. Olvasótábora az évek alatt folyamatosan bővült, 2014-ben egyedi olvasóinak száma elérte a közel 175 ezret, eljutva minden negyedik felvidéki magyar háztartásba, melyet 2015-ben már az év első 10 hónapja alatt elértek. Ezek többsége felvidéki magyar olvasó.

*

Közlemény.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bele olvastam, egyenlőre tetszik.
Majd nézegetem:-)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés