„Migránsülep tisztára nyalása”…

2015. november 17. 8:59

Gusztos István
Gépnarancs
Amikor már-már azt hihette az ember, hogy tényleg nincs lejjebb, akkor a menekültek naponkénti – áttetszően kódolt zsidózással „színezett” – gyalázása, a zemberek naponkénti vadítása újra meg újra megmutatta: mindig van lejjebb.

„A történet valamikor 1994 körül kezdődött: a Fideszt uraló klikk úgy döntött, gazemberek lesznek. Megértették, hogy teljes elaljasodás nélkül sosem kerülhetnek hatalomra.

Azóta építgetik szennyes médiabirodalmukat. Először alighanem a »közrádió« Vasárnapi újság című magazinját szállták meg, csurkistákkal közösen. Annyira közösen, hogy üzeneteiket nem vagy alig lehetett egymástól megkülönböztetni, s bennfentesnek kellett ahhoz lenni, hogy valaki tudja: a hatályos törvényt leturházva politizáló agitpropos munkatársak közül kik a MIÉP és kik a Fidesz hívei.

(...)

Amikor már-már azt hihette az ember, hogy tényleg nincs lejjebb, akkor a menekültek naponkénti – áttetszően kódolt zsidózással »színezett« – gyalázása, a zemberek naponkénti vadítása újra meg újra megmutatta: mindig van lejjebb.

   Tegnapi példa.

(...)

Miért nem lehet legyinteni erre az aljasságra? Mert a szolga csak durvábban – ez a föladata –, de ugyanazt mondja, mint ocsmány gazdája.

És évek, hosszú évek óta megy az ilyen duma. És az ellenzék, a »demokratikus«, még mindig nem érti, hogy ezzel a bandával tilos szóba állni – bármi legyen is a téma, az ügy! Ma is züllésezni fognak a »képviselők«, és az ellenzék majd valamennyire vitatkozni próbál – a hordával. Önpusztító magatartás ez.

Sőt: az ellenzék ezzel a »kollaborálással« nem csupán önmagát pusztítja – akaratlanul is a horda társává lesz (lett) a társadalom további rothasztásában.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nana, azért egy öregasszonyra politikai gyűlésen rendőrt híni, az is valami.
(http://vastagbor.blog.hu/2009/..)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés