Büntet a Fidesz – de tényleg ezt akartuk?

2015. november 27. 10:33

Dévényi István
Válasz.hu
Szánalmas, pitiáner, ostoba, ócska és végtelenül szomorú. Ha valaki 1989 őszén azt mondta volna nekem, hogy márpedig egyszer ilyen lesz, kétszer körberöhögöm. És tessék, ilyen lett.

„Azóta elolvashattuk a sajtófőnök kitiltásról szóló levelét, az összes ellenzéki párt tiltakozását, tegnap pedig az RTL Klub hírigazgatójának kitiltó levélre írott válaszát is. És ebben van egy rész, ami engem, mint (vigyázat, politikai coming out következik!) 1989-es ősfideszest, szíven ütött. 2015-ös az eset, illetve »eset«, emlékeztem rá, de most, a friss kitiltással együtt üt igazán.

Kotroczó Róbert levelének arról a részéről van szó, ahol az RTL Klub hírigazgatója arról értekezik, hogy semmiféle korábbi sajtótudósítási-rendsértésről nem tud (a parlamenti sajtófőnök erre is hivatkozott), mindössze egyetlen esemény ismert számára, s ezt idézem a levélből:

»Szondi Vanda kolléganőm a kormányalakításról kérdezte a Miniszterelnök Urat. Magyarázatként leírom, hogy nem kaptunk sem időt, sem lehetőséget arra, hogy máskor kérdezzük a kormányfőt, viszont a téma nagy érdeklődésre számot tartó napi politikai téma volt. Az újságíró egyszerűen nem tehette meg, hogy ne próbálja meg feltenni a kérdést. Emiatt kolléganőmet 3 hónapra már kitiltották az Országgyűlés épületeiből.«

Szánalmas, pitiáner, ostoba, ócska és végtelenül szomorú. Ha valaki 1989 őszén azt mondta volna nekem, hogy márpedig egyszer ilyen lesz, kétszer körberöhögöm.

És tessék, ilyen lett.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 74 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

De unalmas ez is. Főleg, hogy tegnap téma volt a Lázár féle szeánszon, ahol bárki, bármit kérdezhet.

Egy apró probléma van azért.
Elvárható-e a média képviselőitől, hogy betartsák a szabályokat, vagy úgy érzik, nekik nincs szabály, nekik mindent lehet?

Az RTL Klub, ill. a ker. tévék általában a népbutítás elsőrendű eszközei. Vagyis jogos a "felszántás" igénye.
De ez nem menti a Fideszt!

István, én nem vagyok ősfideszes, semmilyen papírom nincs.
De az RTL-es Kotroczóról annyit látok, hogy nem engedném a vécémet vele kitisztíttatni.
Összekoszolná.
Ő meg az RTL.
Szennytárolók.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés