Durvul az állami cenzúra

2015. november 28. 11:02

Szabó Tímea
Facebook
Teljesen egyértelmű, hogy a kormány blokkolja az igazságot, az állami hírügynökség pedig asszisztál ehhez. De nem adjuk fel, küzdünk, amíg egy éhező gyerek is van Magyarországon!

Durvul az állami cenzúra

Az elmúlt 2 hétben négyszer próbáltam elmondani, hogy hazudik a kormány - Balog Zoltán miniszter, Czibere Károly államtitkár és társaik - a gyermekétkeztetés támogatásával kapcsolatban. Négyszer nem hozta le az MTI, pedig elég aktuális a téma, hiszen az Országgyűlés a jövő héten szavaz a szemfényvesztő gyermekvédelmi törvényről. Úgy kicsit nehéz rávilágítani az igazságra, ha senki sem értesülhet arról, hogy valódi plusz forrás nem állt és nem áll rendelkezésre ahhoz, hogy felszámoljuk 50 ezer magyar gyerek éhezését. Sem a szünetekben, sem a hétvégén nem fognak a gyerekek meleg ételhez jutni. Teljesen egyértelmű, hogy a kormány blokkolja az igazságot, az állami hírügynökség pedig asszisztál ehhez. De nem adjuk fel, küzdünk, amíg egy éhező gyerek is van Magyarországon!

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 114 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kivel küzdesz? A szüleivel? Akik nem dolgoznak, és a szociális ellátórendszer nyújtotta lehetőséget sem arra használják, hogy megetessék a gyermekeiket???
Sajnos mindig lesz olyan gyerek, aki minőségi v. mennyiség éhezésnek van kitéve. Hiába teremtene bárki munkahelyet, hiába emelné bárki az egekbe a segélyt, vannak szülők, akik akkor sem dolgoznak, ha van munka, és nincs az a pénz, melyet el ne innának, drogoznának.
A gyermekéhezés egy módon lenne leküzdhető: Az emberi jogok gyermekekre történő kiterjesztésével, mely azzal járna, hogy nem szülhet az, aki nem tudja tisztességgel felnevelni gyermekét. De ez nektek, libsiknek, náci eszme. Bár bevallom, 40 éves koromra sem sikerült megértenem, miért náci, fasiszta stb. az, aki emberek (jelesül gyermekek) élethez, és egészséges környezethez való jogát más emberek szüléshez való joga elé helyezi.

Ez a szülők dolga lenne elsősorban. Ha pedig nem töltik be szülői funkciójukat, akkor meg kell szüntetni ebbéli minőségüket.
Soltész is, és mindenki más is, aki adót fizet, eteti az éhezőket. Azaz etetné, de a segély nem erre megy el ott, ahol valódi éhezés van.

Ez nem szerencse kérdése. Küzdünk, dolgozunk nap mint nap, hogy meglegyen mindene a gyermekeinknek, ami az egészséges testi lelki fejlődéshez kell, neveljük, szocializáljuk, tanítjuk őket, ők meg nevelődnek, tanulnak, és remélhetőleg majd fizetni fogják a te nyugdíjadat is.

Etetjük őket.
Emellett évek óta mondom, hogy a pénzbeni segélyt meg kell szüntetni. Sem ételjegy, sem semmi eladható, elcserélhető.
Napi 3x étkeztetés (gyermekeknek 5x), adományokból tiszta használt ruha, és fűtés. Emellett amelyik szülő nem vesz részt a közösség életében azzal, hogy munkát vállal, vagy rendben tartja környezetét, gyermekét iskolába hordja, és nem bűnözik, attól meg kell vonni a nevelési jogot.

Ez a két dolog mindig nő a polgári kormányok idején:
1. Gyerekéhezés
2. Antiszemitizmus

Ha tudod, akkor ne írj hülyeségeket, mert még téged tartunk ostobának!

Ezért inkább hagyjuk éhezni, nélkülözni őket, veszélyes környezetben élni, kitéve fizikai-lelki erőszaknak. Gyönyörű baloldali gondolatok!

A gyermekotthon nem jó megoldás. A jó megoldás az lenne, ha tiszteltben tartatnánk, és betartatnánk az alapvető emberi jogokat. Jog az egészséges élethez.
És csak ott születne gyermek, ahol akarják, várják, és nem kell nélkülöznie.

"Sem a szünetekben, sem a hétvégén nem fognak a gyerekek MELEG ételhez jutni."

Na, ezért nem hozta le: ez pedofília. Dolgozzatok
azon, hogy a gyerekek FŐTT ételhez jussanak, azt
lehet, hogy lehozza az MTI.

Egy kérdésem van Szabó Tímeához:

Miképpen küzdött a gyermekéhezés ellen PÉLDÁNAK OKÁÉRT annak a Bajnai Gordonnak a kormányzása alatt (méltányos vagyok, ezért Gyurcsányt meg Medgyessy-t most nem is említem), akivel egy pártszövetségben indult e legutóbbi választáson?

NOS?

Csak mert köztudott tény, hogy a Fidesz jelentősen kibővítette az ingyenes gyermekétkeztetést (is). Természetesen mindig lehet még több pénzt költeni bármire, csak az ilyen irányú kritika hitelességét altámasztandó előbb meg kellene válaszolni a fenti kérdést...

Lásd a komplett osztrák média esetét "a durván a vasúti sínre lökött menekültekkel".

Szabó Tímea már felszólalt ezen - az általa említett esetnél sokkal súlyosabb, Magyarországot károsan érintő - kiterjedt hírhamisítás ellen?

Éhezés és cenzúra? Az. Szegény Vadai lefogyott, te meg itt lázíthatsz.

Timike!
Gyermekéhezés ügyben nem a kormányhoz, hanem az ellenzékhez kellene fordulni,akik a gyermekek élelmét a migránsokba akarják beletömni-

A rászorulók száma nem nőtt. A hozzáférés javult.
Ha nem hiszed, nézz utána!

Ez már most klasszikus banya, mi lesz, ha megvénül?!

"De nem adjuk fel, küzdünk, amíg egy éhező gyerek is van Magyarországon!

Mi az hogy éhező gyerek?

"Az elmúlt 2 hétben négyszer próbáltam elmondani, hogy hazudik a kormány - Balog Zoltán miniszter, Czibere Károly államtitkár és társaik - a gyermekétkeztetés támogatásával kapcsolatban. Négyszer nem hozta le az MTI"

Erre ott van a Facebook, oda lehet írogatni hülyeséget.

"Küzgyé", Timi "küzgyé"!

Te meg a szegényekért való küzdelem!
Ne röhögtess !

A mai viszonyok között (de a történelmi időkben és az élővilágban), elsősorban a szülők kötelessége utódjaik táplálása....Talán vissza kellene hozni az állami gondozást?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés